• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سوپ گندم؛ پيش‌غذاي ساده و سريع

۲۵ بازديد

سوپ گندم نوعي سوپ ساده و سبك است كه خواص زيادي دارد.

سوپ علاوه بر اين‌كه به خاطر مواد تشكيل دهنده‌اش براي بهبود بسياري از بيماري‌ها مفيد است و از سوي پزشكان توصيه و تجويز مي‌شود، يك پيش غذاي خوشمزه رستوراني و مجلسي هم هست كه ته دل‌تان را مي‌گيرد و از پرخوري سر ميز شام و ناهار پيشگيري مي‌كند. انواع و اقسام سوپ و طرز تهيه آن‌ها در آشپزخانه‌هاي كشورهاي مختلف دنيا وجود دارد و كمتر پيش مي‌آيد با استقبال روبرو نشود. طرز تهيه سوپ گندم را در مجله دلتا دنبال كنيد.

مواد لازم

  • گندم پوست كنده يك پيمانه
  • پياز يك عدد
  • سينه مرغ يك عدد
  • هويج يك عدد
  • جعفري خرد شده ۳ پيمانه
  • ساقه كرفس يك عدد
  • رب گوجه فرنگي در صورت تمايل
  • نمك، فلفل، زردچوبه و زنجبيل به ميزان لازم

سوپ-گندم

طرز تهيه سوپ گندم

  • گندم را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شده و بهتر بپزد.
  • پياز را نگيني خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود. همين كه پياز كمي نرم شد، كافي است. نيازي به سرخ شدن و طلايي شدن آن نيست.
  • استخوان سينه مرغ را درآورده و گوشت آن را مكعبي خرد كنيد. تكه‌هاي مرغ را به پياز افزوده و كمي تفت دهيد.
  • سپس مقداري زنجبيل، زردچوبه، فلفل و در صورت تمايل يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن اضافه كنيد.
  • هويج و ساقه كرفس را نگيني خرد كنيد. گندم را پس از آبكش كردن، با هويج و كرفس خرد شده به مواد اضافه كنيد.
  • در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ را ورقه‌اي كرده و پس از تفت دادن در سوپ بريزيد.
  • در قابلمه مقدار مناسبي آب ريخته، روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.
  • در اواخر پخت، يك قاشق جعفري خرد شده با كمي نمك در سوپ بريزيد.
  • سوپ گندم را با ليمو ترش يا آبليموي تازه سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع سوپ “طرز تهيه سوپ حريره” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه بوراني كدو حلوايي

دستور پخت لازانيا رولي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.