چهارشنبه ۱۵ بهمن ۹۹ ۱۵:۵۹ ۲۱ بازديد
مرغ سوخاري يكي از انواع غذاهاي خوشمزه و بسيار محبوب در سراسر جهان است كه با روشهاي بسيار متنوعي تهيه ميشود.
اين غذاي خوشمزه كه در سراسر دنيا به عنوان يك غذاي بين المللي شناخته ميشود در دسته بندي غذاهاي فست فود قرار ميگيرد. مرغ سوخاري به واسطه خرده نان حسابي ترد شده خوشمزه و خوش طعم است. براي تهيه مرغ سوخاري در فر همراه مجله دلتا باشيد.
مواد لازم براي تهيه مرغ سوخاري
- ۲ پيمانه خرده نان
- ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون
- ۱ قاشق چايخوري پاپريكا
- ۱/۲ قاشق چايخوري آويشن خشك
- ۱/۲ قاشق چايخوري پودر سير
- ۱/۴ قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز تند
- نمك و فلفل سياه تازه آسياب شده
- ۳ عدد سفيده تخم مرغ
- ۸ عدد بالاي ران مرغ بدون پوست و چربي
طرز تهيه مرغ سوخاري در فر
- فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهايت (۲۰۵ درجه سلسيوس) گرم كنيد. يك عدد توري بزرگ را روي يك سيني بگذاريد، روي آن با روغن آشپزي اسپري كنيد.
- خرده نان را داخل يك كاسه بزرگ ريخته و روي آن روغن بپاشيد و مخلوط كنيد تا نرم شود.
- پاپريكا، آويشن، پودر سير و پودر فلفل قرمز را روي اين مخلوط بريزيد.
- در يك كاسه ديگر سفيده تخم مرغ، نمك و فلفل را هم بزنيد تا زماني كه كمي كف كند.
- براي درست كردن يك تكه مرغ ابتدا دو طرف مرغ را در سفيده تخم مرغ، سپس در ظرف مخلوط خرده نان و ادويه غلتانده و همزمان خرده نانها را روي آن فشار دهيد تا به مرغ بچسبند.
- پس از اينكه همه قطعات مرغ را به اين ترتيب آماده كرديد، روي توري آماده شده بگذاريد و بين آنها به صورت يكسان فضايي خالي بگذاريد.
- مرغها را در فر از پيش گرم شده قرار دهيد و اجازه دهيد تا زماني كه روي آن طلايي شود، بپزد. اين زمان حدود ۵۰ دقيقه طول ميكشد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي لذيذ مطلب “طرز تهيه استيك ماهي” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
بورك اسفناج؛ لقمهاي لذيذ از تركيه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد