سه شنبه ۱۴ بهمن ۹۹ ۱۶:۵۸ ۲۱ بازديد
آدانا كباب يا قيما كباب يكي از كبابهاي مشهور كشور تركيه است كه به نام يكي از شهرهاي بزرگ تركيه نامگذاري شده است.
آدانا كباب هر چند شبيه به كبابهايي مثل كباب كوبيده و كباب بناب است ولي مانند دونر كباب سرو ميشود. در اين مطلب از مجله دلتا به طرز تهيه آدانا كباب ميپردازيم.
مواد لازم براي تهيه آدانا كباب
- گوشت چرخ كرده ۶۰۰ گرم
- فلفل دلمهاي قرمز ۲ عدد
- پياز بزرگ ۲ عدد
- روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
- نان پيتا يا نان باگت به تعداد كافي
- نمك و فلفل سياه به اندازه كافي
طرز تهيه
- ابتدا گوشت چرخ كرده را داخل يك كاسه مناسب بريزيد سپس مقداري نمك و فلفل سياه به آن اضافه كنيد.
- فلفل دلمهاي و پياز را با رنده درشت رنده كنيد؛ سپس به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد.
- در صورتي كه ميخواهيد آدانا كباب را با منقل درست كنيد بايد به گوشت كباب به مدت ۲ ساعت در يخچال استراحت دهيد تا منسجمتر شود و از سيخ نريزد.
- در صورتي كه ميخواهيد آن را به صورت كبابتابهاي درست كنيد نياز نيست گوشت كباب را در يخچال قرار دهيد.
- پس از كباب كردن آدانا كباب روي منقل يا به صورت كبابتابهاي مقداري روغن زيتون داخل نان پيتا بريزيد سپس كباب را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خيارشور ، گوجه فرنگي ، كاهو ، سيب زميني سرخ كرده و … ) در نان پيتا قرار دهيد و سرو كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز پخت غذا هاي ايراني “طرز تهيه سبزي پلو با ماهي” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
بورك اسفناج؛ لقمهاي لذيذ از تركيه
فلفل شكم پر با انواع پنير؛ بمب ايتاليايي خوشمزه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد