• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه آدانا كباب؛ غذاي محبوب تركي

۲۱ بازديد

آدانا كباب يا قيما كباب يكي از كباب‌هاي مشهور كشور تركيه است كه به نام يكي از شهرهاي بزرگ تركيه نام‌گذاري شده است.

طرز تهيه آدانا كباب

آدانا كباب هر چند شبيه به كباب‌هايي مثل كباب كوبيده و كباب بناب است ولي مانند دونر كباب سرو مي‌شود. در اين مطلب از مجله دلتا به طرز تهيه آدانا كباب مي‌پردازيم.

مواد لازم براي تهيه آدانا كباب

  • گوشت چرخ كرده ۶۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي قرمز ۲ عدد
  • پياز بزرگ ۲ عدد
  • روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري
  • نان پيتا يا نان باگت به تعداد كافي
  • نمك و فلفل سياه به اندازه كافي

طرز تهيه آدانا كباب

طرز تهيه

  • ابتدا گوشت چرخ كرده را داخل يك كاسه مناسب بريزيد سپس مقداري نمك و فلفل سياه به آن اضافه كنيد.
  • فلفل دلمه‌اي و پياز را با رنده درشت رنده كنيد؛ سپس به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد.
  • در صورتي كه مي‌خواهيد آدانا كباب را با منقل درست كنيد بايد به گوشت كباب به مدت ۲ ساعت در يخچال استراحت دهيد تا منسجم‌تر شود و از سيخ نريزد.
  • در صورتي كه مي‎‌خواهيد آن را به صورت كباب‌تابه‌اي درست كنيد نياز نيست گوشت كباب را در يخچال قرار دهيد.
  • پس از كباب كردن آدانا كباب روي منقل يا به صورت كباب‌تابه‌اي مقداري روغن زيتون داخل نان پيتا بريزيد سپس كباب را به همراه مخلفات دلخواه خود (مانند خيارشور ، گوجه فرنگي ، كاهو ، سيب زميني سرخ كرده و … ) در نان پيتا قرار دهيد و سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز پخت غذا هاي ايراني “طرز تهيه سبزي پلو با ماهي” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

بورك اسفناج؛‌ لقمه‌اي لذيذ از تركيه

مرغ را به سبك ايتاليايي بپزيد

فلفل شكم پر با انواع پنير؛ بمب ايتاليايي خوشمزه

طرز تهيه فلافل لبناني

سوپ پاستا ايتاليايي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.