• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پاستا فتوچيني با شير و پنير

۱۸ بازديد

فتوچيني نوعي ماكاروني نواري شكل و ضخيم است.

طرز تهيه فتوچيني با شير و پنير

فتوچيني با شير و پنير يك غذاي بسيار ساده اما لذيذ و خوشمزه است. اين غذا با استفاده از پاستاي فتوچيني، كره، شير، جعفري و پنير  آماده مي‌شود. فتوچيني را معمولا همراه با راگوي گوشت يا راگوي مرغ مي‌خورند. در ادامه طرز تهيه فتوچيني با شير و پنير را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم

  • فتوچيني: ۳۴۰ گرم
  • كره: ۲ قاشق غذاخوري
  • شير پرچرب: ۱ پيمانه
  • جعفري: ۱/۴ پيمانه
  • پنير: نصف ليوان

طرز تهيه فتوچيني با شير و پنير

طرز تهيه فتوچيني

  • در يك قابلمه آب و نمك در حال جوش، پاستاي فتوچيني را كمي بپزيد تا نيمه پخته شود.(حدود ۱۰ تا ۱۵ دقيقه)
  • ۱ ليوان از آب پاستا را نگه داريد.
  • پاستا را آبكشي كنيد و كنار بگذاريد.
  • در قابلمه، كره را آب كنيد و شير پرچرب و پنير را اضافه كنيد و هم بزنيد و اجازه دهيد با شعله كم بپزند.
  • پاستا را اضافه كنيد و مواد را با هم مخلوط كنيد.
  • اگر سس زيادي غليظ بود، براي رقيق كردن آن از آب پاستا كه از قبل نگه داشته بوديد استفاده كنيد.
  • اجازه دهيد چند دقيقه‌اي مواد با پاستا قل بخورد تا سس به خورد پاستا برود.
  • پس از پخت پاستا را با جعفري تزيين كنيد و سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا مطلب طرز تهيه كيك مرغ  را مطالعه كنيد.

 

همچنين بخوانيد:

كشمش پلو با مرغ

دستور پخت خوراك بادمجان و عدس

ته چين تن ماهي؛ غذاي متفاوت و آسان

خورشت سيب آلبالو؛ غذاي خوشمزه شاهرودي

گمج كباب؛ رقيب سرسخت كباب و فسنجان

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.