• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

رشته پلو؛ خوشمزه‌اي براي ميهماني‌ها

۲۵ بازديد

رشته پلو يكي از پلوهاي اصيل و سنتي ايرانيان است كه در اعياد باستاني و مهماني‌ها در انواع مختلف و متنوع سرو مي‌شود.

طرز تهيه رشته پلو

رشته پلو با كشمش، خرما و گوشت چرخ‌كرده يك غذاي اصلي فوق‌العاده خوشمزه و خوش عطر است كه به راحتي و در كمترين زمان آماده مي‌شود. با طرز تهيه رشته پلو با مجله دلتا همراه باشيد.

 رشته پلو با خرما

مواد لازم

  • برنج ۲ پيمانه
  • رشته پلويي ۱۰۰ گرم
  • خرما ۱۰ عدد
  • كشمش نصف پيمانه
  • پياز ۱ عدد بزرگ
  • زعفران دم كرده ۱ قاشق چايخوري
  • دارچين نصف قاشق چايخوري
  • نمك و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن مايع به مقدار لازم

طرز تهيه رشته پلو 

  • پيش از شروع پخت رشته‌پلو، برنج را خوب شسته و دو پيمانه آب به همراه ۱ قاشق غذاخوري نمك به آن اضافه كنيد و بگذاريد برنج به مدت ۱ تا ۲ ساعت خيس بخورد.
  • در يك قابلمه مناسب آب بريزيد و آن را روي شعله قرار دهيد تا آب به جوش بيايد. به آب جوش آمده مقداري نمك و كمي روغن مايع اضافه كنيد. از آنجاكه رشته پلويي مقداري شور است، در ميزان مصرف نمك در غذا دقت كنيد تا خيلي شور نشود.
  • برنج را در قابلمه بريزيد و ده دقيقه صبر كنيد تا برنج مقداري پخته شود. اين زمان نسبي است و به جنس برنج بستگي دارد.
  • در ۵ دقيقه مانده به پختن برنج و آبكشي آن، رشته‌هاي پلويي را به سه قسمت تقسيم و سپس آن‌ها را به قابلمه اضافه كنيد و با يك كفگير برنج و رشته‌ها را هم بزنيد تا به يكديگر نچسبند.
  • وقتي برنج آماده آبكشي شد، برنج و رشته را در يك صافي بريزيد و آبكشي كنيد.
  • در يك قابلمه ۲ قاشق غذاخوري روغن مايع ريخته و به اندازه كف قابلمه نان لواش يا تافتون قرار دهيد. مي‌توانيد به جاي نان از سيب زميني حلقه شده استفاده كنيد.
  • در ادامه برنج و رشته را به قابلمه اضافه كنيد.
  • براي تزيين رشته‌پلو، پياز خرد شده را در روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شوند.
  • دارچين و زردچوبه را به پياز افزوده و سپس كشمش و خرما را اضافه كنيد و مقداري آن‌ها را تفت دهيد.
  • مي‌توانيد زرشك و مغز پسته را نيز به اين مواد اضافه كرده و تفت دهيد.
  • به جاي خرما مي‌توانيد از گوشت چرخ‌كرده يا مرغ ريش ريش شده استفاده كنيد.
  • به سليقه خود مقداري از برنج را با زعفران دم شده مخلوط كرده و براي تزيين استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع پلو “طرز تهيه استانبولي پلو را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

كباب كوبيده در فر

آلبالو پلو با گوشت قلقلي

پلو پيازچه؛ پلوي پرخاصيت و لذيذ

طرز تهيه خوراك اسفناج

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.