• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

شنيسل گوشت؛ غذاي حاضري خوشمزه

۱۵ بازديد

شنيسل گوشت از غذاهاي بين‌المللي است كه به دليل خوشمزه و سادگي در پخت، طرفداران خاص خود را دارد.

طرز تهيه شنيسل گوشت

اگر حتي يك‌بار مزه شنيسل خانگي را به عنوان غذاي اصلي چشيده باشيد ديگر به سختي تن به خوردن شنيسل‌‌هاي آماده خواهيد داد. به غذاهايي كه در آن‌ها گوشت كوبيده بدون استخوان با آرد سوخاري پوشانده شده و در روغن سرخ شود شنيسل گفته مي‌شود. اگر شما هم از طرفداران غذاهاي سوخاري و خوشمزه هستيد با مجله اينترنتي  دلتا و طرز تهيه شنيسل گوشت همراه باشيد.

مواد لازم

  • گوشت راسته گوساله يك كيلوگرم
  • پودر سوخاري يك استكان
  • تخم‌مرغ ۴ عدد
  • نمك به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • روغن ۲۰۰ گرم

شنيسل گوشت

طرز تهيه شنيسل گوشت

  • براي تهيه شنيسل گوشت، ابتدا گوشت را در اندازه متوسط خرد كرده و سپس هر قطعه گوشت را بكوبيد تا نازك شود.
  • تخم‌مرغ ها را با فلفل و نمك درون ظرفي مناسب هم بزنيد.
  • در تابه مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد تا روغن كاملا داغ شود.
  • در اين فاصله هر تكه از گوشت را درون پودر سوخاري بغلتانيد. سپس تكه هاي  گوشت را درون تخم مرغ بزنيد و مجددا آن را به پودر سوخاري آغشته كنيد.
  • گوشت‌ها را درون روغن داغ سرخ كرده تا دو طرف آن طلايي شود سپس گوشت‌هاي سرخ شده را روي دستمالي تميز قرار دهيد تا روغن اضافه آن گرفته شود. اين غذاي خوشمزه را درون ظرفي مناسب قرار دهيد و به كمك سبزيجات و برش‌هاي خيار شور و گوجه و … آن را تزيين كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با انواع غذاهاي بين‌المللي “طرز تهيه دلمه كباب هلندي” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

سيب‌زميني پنيري با سس آلفردو

گراتن مرغ؛ طعمي متفاوت

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

فلفل شكم پر با انواع پنير؛ بمب ايتاليايي خوشمزه

پاي گوشت و سيب زميني؛ غذايي خوشمزه و ساده

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.