• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پلوي عربي؛ ناهاري خوشمزه

۲۰ بازديد

پلوي عربي يكي از انواع غذاهاي بين‌المللي است كه گوشت و ادويه جات خوش‌عطر متنوع به آن طعم و مزه بي‌نظيري مي‌دهد.

طرز تهيه پلوي عربي

پلوي عربي يا مجبوس گوشت نوعي غذاي عربي است كه به علت داشتن مرغ، گوشت و ادويه‌هاي متداول در آشپزي ايراني با ذائقه‌ ما همخواني دارد. طرز تهيه پلوي عربي ساده است و طبخ آن زمان زيادي نمي برد. با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم

  • برنج دانه بلند شسته شده و خيس خورده ۲ پيمانه
  • گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم خرد شده به قطعه‌هاي بزرگ
  • سيب زميني ۳ عدد
  • دارچين، ميخك، زيره و هل براي مخلوط شدن با پلو ۲ قاشق غذاخوري
  • كشمش ۱/۲ ليوان
  • رب گوجه فرنگي ۱ قاشق غذاخوري
  • پياز ۳ عدد
  • گوجه فرنگي ۳ عدد حلقه شده
  • ادويه كاري ۱ قاشق چا‌يخوري
  • فلفل سياه ۱ قاشق چايخوري
  • فلفل سبز ۱ عدد
  • هل و دارچين براي پخت گوشت به مقدار لازم
  • نمك به مقدار نياز

مجبوس گوشت پلو عربي

طرز تهيه پلوي عربي 

  • ابتدا گوشت تكه شده را داخل ظرفي ريخته و اجازه دهيد با آب بپزد. ميزان آب را بيشتر در نظر بگيريد زيرا از باقي مانده آن براي پخت برنج استفاده مي‌كنيم. در حين پخت گوشت به آن دارچين، هل و نصف يك پياز را اضافه كنيد و درب ظرف را ببنديد و صبر كنيد تا گوشت كاملا بپزد.
  • بعد از پخت گوشت، آن را از آب جدا كرده و سپس برنج را به آب گوشت اضافه كنيد تا بپزد.
  • در حين جوشيدن برنج به آن فلفل و ادويه را اضافه كنيد. كمي كه برنج مغزپخت شد آن را آبكش كنيد.
  • در اين مرحله، پيازها را حلقه‌اي برش زده و با مقداري روغن اجازه دهيد سرخ شود. سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نيز اضافه كرده و تفت دهيد.
  • ادويه‌ها را به همراه گوشت پخته شده به مواد قبلي اضافه كنيد.
  • سپس سيب زميني‌هاي برش زده را روي گوشت بچينيد.
  • حالا يك لايه برنج آب كش شده را روي مواد قبلي بريزيد. در ادامه مقداري كشمش و كاري را نيز اضافه كنيد.
  • دوباره لايه بعدي برنج را بريزيد و مجدد كشمش و ادويه كاري را اضافه كنيد. اين كار را تا پر شدن قابلمه تكرار كنيد.
  • حالا قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا غذا دم بكشد. حدودا ۲۰ دقيقه زمان لازم است.
  • هنگامي كه غذا پخت همه مواد را با كفگير مخلوط كرده و سپس در ظرف مناسب سرو كنيد.

در دستور پخت اين پلو مي‌توان از تكه‌هاي مرغ به جاي گوشت استفاده كرد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با روش پخت انواع پلو “هويج پلو با گوشت قلقلي” را در مجله آشپزي در دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

كشمش پلو با مرغ

آلبالو پلو با گوشت قلقلي

خوراك جگر مرغ؛ مقوي و سريع

شامي لپه با مرغ؛ يك غذاي ساده براي شام

پلو پيازچه؛ پلوي پرخاصيت و لذيذ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.