دوشنبه ۱۳ بهمن ۹۹ ۱۲:۵۳ ۱۶ بازديد
گوشت بوقلمون منبع غني از انواع ويتامين B و ويتامين A است و همچنين منبع خوبي از پروتيين، سلنيوم، روي و پتاسيم و ويتامينهاي B1، B3، B6 و B12 است.
همانطور كه ميدانيد گوشت بوقلمون داراي خواص زيادي است و امروزه به دليل خواص زيادش طرفداران زيادي پيدا كرده است. گوشت بوقلمون به دليل بافت خاصي كه دارد در هنگام پخت حجم خود را از دست نميدهد و كمترين ميزان چربي اشباع شده و كلسترول را نسبت به گوشت قرمز دارد. در ادامه طرز تهيه آبگوشت بوقلمون را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- گوشت بوقلمون: نيم كيلو
- سيبزميني: ۲ عدد
- گوجهفرنگي: ۲ عدد
- نخود: يك پيمانه
- سير: ۳ حبه
- پياز: ۱ عدد
- به: ۱ عدد
- آلوچه: ۴ عدد
- نمك: به ميزان لازم
- فلفل: به ميزان لازم
- زردچوبه: به ميزان لازم
- رب گوجهفرنگي: به ميزان لازم
- روغن حيواني يا كره: يك قاشق غذاخوري
- آب: ۴ ليوان
طرز تهيه آبگوشت بوقلمون
- ابتدا پياز را خرد كرده با روغن حيواني يا كره كمي سرخ كنيد.
- گوشت خرد شده را به پياز اضافه كرده و كمي تفت دهيد.
- نمك، فلفل، زردچوبه، رب گوجهفرنگي و گوجه را به صورت له شده در آورده و به مواد اضافه كنيد.
- كمي صبر كنيد تا مواد با گوشت مخلوط شود، سپس نخود را اضافه نموده و پس از آن در قابلمه را بگذاريد و آن را روي شعله ملايم قرار دهيد.
- نيم ساعت قبل از خاموش نمودن يا بعد از آن كه گوشت پخت، سيب زميني، به و آلوچهها را اضافه كنيد و اجازه دهيد كه اين مواد هم بپزند.
پيشنهاد مطالعه : براي مطالعه بيشتر “طرز تهيه آبگوشت گندم” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد