• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه آبگوشت بوقلمون

۱۶ بازديد

گوشت بوقلمون منبع غني از انواع ويتامين B و ويتامين A است و همچنين منبع خوبي از پروتيين، سلنيوم، روي و پتاسيم و ويتامين‏‌هاي B1، B3، B6 و B12 است.

آبگوشت بوقلمون

همان‌طور كه مي‌دانيد گوشت بوقلمون داراي خواص زيادي است و امروزه به دليل خواص زيادش طرفداران زيادي پيدا كرده است. گوشت بوقلمون به دليل بافت خاصي كه دارد در هنگام پخت حجم خود را از دست نمي‌دهد و كم‌ترين ميزان چربي اشباع شده و كلسترول را نسبت به گوشت قرمز دارد. در ادامه طرز تهيه آبگوشت بوقلمون را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه آبگوشت بوقلمون

مواد لازم

  • گوشت بوقلمون: نيم كيلو
  • سيب‌زميني: ۲ عدد
  • گوجه‌فرنگي: ۲ عدد
  • نخود: يك پيمانه
  • سير: ۳ حبه
  • پياز: ۱ عدد
  • به: ۱ عدد
  • آلوچه: ۴ عدد
  • نمك: به ميزان لازم
  • فلفل: به ميزان لازم
  • زردچوبه: به ميزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگي: به ميزان لازم
  • روغن حيواني يا كره: يك قاشق غذاخوري
  • آب: ۴ ليوان

طرز تهيه آبگوشت بوقلمون

  • ابتدا پياز را خرد كرده با روغن حيواني يا كره كمي سرخ كنيد.
  • گوشت خرد شده را به پياز اضافه كرده و كمي تفت دهيد.
  • نمك، فلفل، زردچوبه، رب گوجه‌فرنگي و گوجه را به صورت له شده در آورده و به مواد اضافه كنيد.
  • كمي صبر كنيد تا مواد با گوشت مخلوط شود، سپس نخود را اضافه نموده و پس از آن در قابلمه را بگذاريد و آن را روي شعله ملايم قرار دهيد.
  • نيم ساعت قبل از خاموش نمودن يا بعد از آن كه گوشت پخت، سيب زميني، به و آلوچه‌ها را اضافه كنيد و اجازه دهيد كه اين مواد هم بپزند.

پيشنهاد مطالعه : براي مطالعه بيشتر “طرز تهيه آبگوشت گندم را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه خوراك ماهيچه

طرز تهيه آش شله قلمكار

طرز تهيه خورشت كدو با مرغ

پسته پلو؛ غذاي اصيل و لذيذ

املت فلفل سبز و سيب زميني

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.