شنبه ۱۱ بهمن ۹۹ ۱۶:۵۳ ۲۱ بازديد
اسفناج سرشار از ويتامينها و مواد معدني مورد نياز براي بدن هست و تاثير چشمگيري در سلامت پوست و مو دارد، خورشت اسفناج گردو كلكسيون كامل از ويتامينها و مواد معدني مورد نياز براي بدن ما است.
خورشت اسفناج گردو دامغاني يك غذاي اصلي، اصيل ايراني بسيار مقوي و خوشمزه است. از جمله خواص شگفتانگيز گردو اين بوده كه گردو يك منبع غني از چربيهاي سالم مثل امگا ۳، پروتئين و فيبر است. در ادامه طرز تهيه خورشت اسفناج و گردو را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- گوشت گوسفندي: ۴۰۰ گرم
- اسفناج: ۱ كيلوگرم
- سير: ۲ حبه
- پياز: ۱ عدد
- گردو: ۲/۳ پيمانه
- روغن: به ميزان لازم
- نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين: به ميزان لازم
- رب گوجهفرنگي: به ميزان لازم
- زعفران: به ميزان لازم
طرز تهيه خورشت اسفناج و گردو
- ابتدا اسفناج ها را پاك كنيد و خوب بشوييد و بگذاريد خشك شوند. سپس در اندازههاي متوسط خرد كنيد. پياز را با رنده ريز كنيد. سيرها را نيز رنده كنيد، زعفران را دم كنيد، گوشت را به صورت قطعات مكعبي برش بزنيد و كنار بگذاريد. گردوها را آسياب كنيد تا خوب له شود.
- قابلمهاي متوسط را روي شعله گاز بگذاريد، سپس مقداري روغن داخل آن بريزيد تا داغ شود. پيازها را داخل قابلمه بريزيد و تفت بدهيد تا نرم و شفاف شوند. سيرها را نيز به پيازها اضافه كنيد و تفت دهيد.
- سپس مقداري زردچوبه نيز به مخلوط سير و پياز اضافه كنيد و باز هم تفت دهيد تا زردچوبه رنگ باز كند. در مرحله بعد گوشتها را نيز به پياز اضافه كنيد و تا زماني كه گوشتها تغيير رنگ دهند تفت دهيد. حالا رب را هم اضافه كنيد و ابتدا رب را تفت دهيد تا خامي رب گرفته شود و رنگ باز كند سپس با گوشت و پياز مخلوط كنيد. مقداري آب به مواد اضافه كنيد و اجازه دهيد تا آب به جوش بيايد.
- در يك ماهيتابه كمي گردوها را تفت دهيد تا چربي خود را بيشتر پس دهد. سپس گردو را به مواد گوشتي در حال پخت اضافه كنيد و كمي با هم مخلوط كنيد.
- در يك ماهيتابه جدا كمي اسفناجها را تفت دهيد تا سبك شوند. سپس اسفناج را نيز به خورشت اضافه كنيد.
- در آخر پخت زعفران دم كرده، نمك، فلفل و دارچين را نيز به خورشت اسفناج و گردو اضافه كنيد و طعم خورشت را بنابر ذائقه خود تنظيم كنيد. سپس اجازه دهيد خورشت براي حدود دو ساعت بپزد و جا بيفتد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع خورشت ايراني، مطلب “طرز تهيه شش انداز بادمجان” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام
خورشت سيب آلبالو؛ غذاي خوشمزه شاهرودي
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد