چهارشنبه ۰۸ بهمن ۹۹ ۱۴:۳۸ ۱۶ بازديد
شامي لپه يكي از انواع كتلت هاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني است، همانطور كه از نامش مشخص است اصلي ترين ماده آن لپه بوده. اصالت اين شامي خوشمزه متعلق به شهرهاي شمالي كشورمان است.
شامي لپه از آن غذاهايي است كه در دسته آشپزي آسان قرار ميگيرد و معمولا فراموش ميشود كه وجود دارد و به ندرت در سفره ما جا دارد. در ادامه طرز تهيه شامي لپه با مرغ را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- لپه پخته: ۱ فنجان
- سينه مرغ بدون استخوان: نصف سينه
- تخممرغ: ۱ عدد
- پياز: ۱ عدد
- جوز هندي، تخم گشنيز، رزماري، آويشن و بيكينگ پودر: به ميزان لازم و پودر شده
- نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم
- گوجه رنده شده:سه عدد
- رب گوجه: يك قاشق غذاخوري
- سركه يا آب نارنج يا آبغوره: يك قاشق غذاخوري
- روغن: به ميزان لازم
طرز تهيه شامي لپه با مرغ
- پياز، سينه مرغ و لپههاي پخته را در غذاساز با هم مخلوط كنيد تا يك دست شوند.
- مواد را از مخلوطكن خارج و در ظرف گودي بريزيد.
- سبزيجات خشك و ادويهها را اضافه كنيد.
- يك تخممرغ روي مواد بشكنيد.
- همه مواد را با هم ورز دهيد.
- اگر هنوز به اندازه كافي قوام ندارد ميتوانيد كمي آرد سوخاري و پودر لپه استفاده كنيد.
- يك كاسه آب كنار دستتان بگذاريد و براي اينكه مواد به دستتان نچسبد دستتان را مدام خيس كنيد.
- به اندازه يك گردو از مواد برداريد و مطابق شكل كف دستتان پهن و داخل روغن قرار دهيد.
- هر دو طرف شاميها را سرخ كنيد.
- شامي لپه شما آماده است. چون لپه كمي بافت شامي را خشك ميكند ميتوانيد يك سس رقيق آماده و شاميها را به مدت دو دقيقه در آنها بخوابانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع دستور پخت شامي و كتلت مطلب “طرز تهيه كوكو اسفناج” را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد