• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خورشت سيب آلبالو؛ غذاي خوشمزه شاهرودي

۱۹ بازديد

اگر كمي سيب ترش و آلبالو بي‌هسته داريد با ما همراه شويد و خودتان را براي چشيدن يك غذاي ساده ايراني آماده كنيد.

خورشت سيب و آلبالو

خورشت سيب آلبالو در شهرهاي استان سمنان به خصوص شاهرود طبخ مي‌شود. اين غذاي ساده مي‌تواند كاملا گياهي باشد. البته گاهي هم با مرغ و گوشت درست مي‌شود اما كم نيستند كساني كه ترجيح مي‌دهند اين غذاي تابستاني را بدون گوشت امتحان كنند. در ادامه طرز تهيه خورشت سيب و آلبالو را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خورشت سيب و آلبالو

مواد لازم

  • سيب‌ترش: ۲ عدد متوسط
  • آلبالو بدون هسته: ۱ ليوان
  • پياز داغ: به ميزان لازم
  • نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم
  • زعفران: به ميزان لازم

طرز تهيه خورشت سيب و آلبالو

  • ابتدا پياز داغ را كمي تفت دهيد.
  • سيب‌ها را به صورت حلقه‌اي يا نيم حلقه خرد و سپس با پياز‌ها تفت دهيد.
  • كمي آب جوش اضافه و تا پختن سيب‌ها صبر كنيد.
  • بعد از نيم‌پز شدن سيب‌ها، آلبالوها را اضافه كنيد. آلبالو اگر زياد حرارت ببيند تغيير رنگ مي‌دهد و له مي‌شود. بنابراين بهتر است بعد از اضافه كردنش بيش از پنج دقيقه پختن را ادامه ندهيد.
  • در اين مرحله اگر از طعم ترش زياد خوشتان نمي‌آيد مي‌توانيد كمي شكر اضافه كنيد.
  • زعفران دم كرده را به همراه نمك و فلفل به مواد اضافه كنيد.
  • خورشت سيب آلبالوي شما آماده است.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذا با آلبالو مطلب “آلبالو پلو با گوشت قلقلي” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

مرغ ترش؛ خوشمزه شمالي

كباب كوبيده در فر

ته چين تن ماهي؛ غذاي متفاوت و آسان

طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ

طرز تهيه خورشت كدو با مرغ

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.