• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

سالاد مرغ ، پيش غذاي مجلسي

۷۹ بازديد

سالاد مرغ نوعي فينگر فود و پيش غذاي مجلسي است.

طرز تهيه سالاد مرغ

سالاد مرغ يك فينگر فود خوشمزه است كه به شكل هاي گوناگون مي‌توان آن را تزيين كرد. اين سالاد خوشمزه و خوش عطر مناسب سرو در مهماني ها و جشن هاي تولد است. همچنين به خاطر طعم و ظاهر خوبي كه دارد، مورد توجه كودكان و نوجوانان است.

براي آشنايي با طرز تهيه سالاد مرغ با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم :

  • سينه مرغ: 2 عدد
  • پنير خامه اي: يك بسته
  • ذرت: يك پيمانه
  • نخود فرنگي: نصف پيمانه
  • هويج: 2 عدد
  • شويد و ريحان به ميزان لازم
  • پيازچه: 6 عدد
  • پياز: يك عدد
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • فلفل قرمز در صورت تمايل
  • نان تست به ميزان لازم
  • جعفري يا ريحان براي تزيين

طرز تهيه سالاد

طرز تهيه :

استخوان هاي سينه مرغ را جدا مي‌كنيم. آن را با يك پياز و مقداري نمك و زردچوبه مي‌پزيم. وقتي مرغ پخت، مي‌گذاريم سرد شود. سپس آن را رنده مي‌كنيم تا حسابي پودري و يكدست شود.

هويج را نگيني خرد كرده و با ذرت و نخود فرنگي مي‌پزيم. در صورت تمايل مي‌توان از كنسرو ذرت و نخود فرنگي استفاده كرد. ولي بهتر است كمتر مواد غذايي كنسروي مصرف شود.

ريحان و شويد را ساطوري خرد مي‌كنيم. سپس با ذرت، نخود فرنگي و هويج پخته شده به مرغ مي‌افزاييم.

پنير خامه اي را كمي با چنگال مي‌زنيم تا حالت كرمي بگيرد و كمي نرم شود. سپس آن را به مواد اضافه مي‌كنيم.

سالاد را مي‌چشيم. اگر به نمك نياز داشت، به آن نمك مي‌زنيم. البته به دليل استفاده از پنير خامه اي در اين تركيب، معمولاً نيازي به نمك نيست.

در آخر فلفل سياه و در صورت تمايل مقداري فلفل قرمز در سالاد مي‌ريزيم.

روي نان هاي تست با قاشق يا قالب از مواد سالاد مي‌ريزيم و به شكل دلخواه برش مي‌زنيم.

به جاي نان تست از تارت و هر مدل نان ديگري كه دوست داريد، مي‌توانيد استفاده كنيد.

روي فينگر فود ها را با ريحان يا جعفري تزيين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.