• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

قليه سيب و به؛ آشپزي به سبك دوره صفوي

۳۳ بازديد

خورشت بِه يا همان خورشت معروف به آلو يكي از خورشت‌هاي پاييزي و معروف ايراني است كه در گذشته با نام قليه به يا قرومه‌ به شناخته مي‌شده است.

قليه سيب و به

خورشت قليه سيب و به از كتاب آشپزي ايراني دوره صفوي كه يكي از قديمي‌ترين متون مكتوب آشپزي در ايران است گرفته شده، اين قليه در گذشته با كوفته ريزه و لپه هم درست مي‌شده است و براي چاشني آن آبغوره مورد مصرف قرار مي‌گرفت. در ادامه طرز تهيه قليه سيب و به را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه قليه سيب و به

مواد لازم

  • دارچين: يك قاشق چايخوري
  • محلول زعفران دم شده : به مقدار كم
  • پياز: دو عدد
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • آلو خيس شده: به ميزان دلخواه
  • گوشت: به ميزان دلخواه
  • سيب و به: به ميزان دلخواه

طرز تهيه قليه سيب و به

  • ابتدا گوشت خورشت را پخته و كنار بگذاريد. سپس درون تابه مناسب كمي روغن بريزيد و به ترتيب سيب و به را كه به قطعات دلخواه برش زده‌ايد، به ماهيتابه اضافه كنيد و بگذاريد هر دو طرف آن كمي طلايي شود، سپس به آن دارچين و محلول زعفران دم شده را بيفزاييد.
  • سپس به ترتيب سيب، به و پياز را كه از قبل سرخ شده و كنار گذاشته ايد به قابلمه حاوي گوشت پخته شده و نمك و فلفل اضافه كنيد.
  • در انتها آلو خيس شده را به خورشت اضافه كنيد. طعم و بالانس كردن ترشي و شيريني‌اش را شما مي‌توانيد با افزودن كمي آب ليمو ترش يا كمي عسل به جاي شكر به خورشت تنظيم كنيد.
  • زعفران دم شده را مجدداً در مراحل پاياني به خورشت اضافه كنيد و اجازه دهيد تا روي حرارت ملايم جا بيفتد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع خورشت ايراني، مطلب  “طرز تهيه شش انداز بادمجان” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

دستور پخت قيمه اسفناج

فلفل شكم پر با انواع پنير؛ بمب ايتاليايي خوشمزه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.