چهارشنبه ۰۸ بهمن ۹۹ ۱۳:۵۵ ۲۵ بازديد
در اين غذا از روغن كمي استفاده ميشود به همين دليل به عنوان يك غذاي سالم شناخته شده است.
مرغ تنوري يك غذاي اصلي خوشمزه و مورد علاقه كودكان و نوجوانان است. اين غذا به دليل شكل ظاهري كه دارد اشتهاي بچهها را ميتواند تحريك كند و آنها را به خوردن غذا تشويق كند. خود اين خوراك به دليل اينكه داراي ظاهري عالي و اشتهاآور است احتياج به تزئينهاي سخت و مشكل ندارد و با كمي مواد اوليه غذا ميتوانيد آن را تزئين كنيد. در ادامه طرز تهيه مرغ تنوري را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- مرغ: ۱ عدد
- پياز: ۱ عدد
- سس مايونز: ۱ قاشق غذاخوري
- ماست: ۳ قاشق غذاخوري
- نمك: به ميزان لازم
- زردچوبه: به ميزان لازم
- فلفل سياه: به ميزان لازم
- فلفل قرمز: به ميزان لازم
- پاپريكا: به ميزان لازم
- فلفل دلمهاي: ۱ عدد
- هويج: ۱ عدد
- آب ليمو: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: به ميزان لازم
طرز تهيه مرغ تنوري
- پياز و فلفل دلمهاي خرد شده، نمك، فلفل، زردچوبه، پاپريكا، سس، ماست، روغن زيتون و آب ليمو را در ظرفي بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
- مرغهاي تكه شده را به اين مواد آغشته كنيد(داخل اين مواد بريزيد) و در ظرف را بگذاريد .
- سپس ظرف را داخل يخچال به مدت ۷-۸ بگذاريد تا مزه دار شود.
- بعد از مزهدار شدن مرغ آن را از مواد جدا كنيد.
- داخل يك ظرف مناسب كه قرار است داخل فر بگذاريد يك قاشق كره آب كنيد.
- مرغها را داخل ظرف بچينيد.
- موادي كه مرغ را داخل آن گذاشته بوديد تا مزه دار شود به غير از فلفل دلمهاي كه از مواد جدا ميكنيد، كمي به آنها آب اضافه كنيد و بعد از صافي رد كنيد تا پياز جدا شود.
- سپس روي مرغها بريزيد تا جايي كه تقريبا رويه مرغ را بگيرد.
- فلفل دلمهايهايي كه جدا كرده بوديد و يك هويج را حلقهاي كرده و روي مرغ و آب آن قرار دهيد.
- روي ظرف فويل بپيچيد و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت يك ساعت قرار دهيد.
- پس از يك ساعت فويل را برداشته و روي مرغها را با قلم مو زعفران و كره بزنيد و در فر دوباره قرار دهيد و تا يك ساعت ديگر هم صبر كنيد.
- مرغ را هر از گاهي چك كنيد و گاهي اوقات از مواد سس روي مرغها بريزيد.
- پس از دو ساعت مرغ شما آماده سرو است.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي بيشتر با آشپزي با مرغ مطلب “دونر مرغ؛ كبابي لذيذ از دل خيابانهاي تركيه” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه
قليه سيب و به؛ آشپزي به سبك دوره صفوي
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد