• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كدو بره؛ غذاي شمالي بي‌نظير

۲۲ بازديد

مصرف كدوسبز براي كاهش وزن و كنترل چربي خون بسيار موثر است. كدوسبز منبع غني ويتامين C، ويتامين A ، منيزيم، پتاسيم، مس، فيبر، فولات، فسفر و ريبوفلاوين شناخته مي شود. كدو سبز مقدار قابل توجهي از منگنز و ويتامين B1 و B6 بدن را تامين مي‌كند.

كدو بره

كدوبره يك غذاي ساده مازندراني است كه مواد اوليه آن كدو سبز، تخم مرغ، گوجه و سيب زميني است. تهيه اين آشپزي ايراني كمتر از ۴۰ دقيقه زمان مي برد. براي خوشمزه‌تر شدن اين خوراك مي‌توانيد روي آن كمي پنير پارمزان يا پروسس رنده كنيد. در ادامه طرز تهيه خوراك كدو بره را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه خوراك كدو بره

مواد لازم

  • سيب‌زميني: ۲ عدد
  • كدوي‌سبز: ۵ عدد
  • گوجه‌فرنگي: ۵ عدد
  • پياز: ۱ عدد
  • تخم‌مرغ: ۲ تا ۳ عدد
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهيه كدو بره

  • پياز را خرد و سرخ كنيد.
  • نمك و زردچوبه را اضافه كرده و كمي تفت دهيد.
  • سيب زميني نگيني را به پياز داغ اضافه كرده و با همديگر تفت دهيد.
  • شعله گاز را روي حالت متوسط قرار دهيد و در تابه را به مدت ۵ تا ۷دقيقه بگذاريد.
  • كدوها را حلقه حلقه خرد كرده و پس از پخته شدن سيب زميني‌ها به مواد اضافه كرده و براي چند دقيقه با يكديگر سرخ كنيد.
  • در اين مرحله گوجه فرنگي‌هاي خرد شده و تخم مرغ‌ها را نيز روي آن‌ها ريخته و شعله را كمتر كنيد.
  • در تابه را بگذاريد و اجازه بدهيد غذا روي شعله كم به مدت ۱۵ دقيقه بپزد.
  • پس از آماده شدن آن را سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي بيشتر با آشپزي با مرغ مطلب “دونر مرغ؛ كبابي لذيذ از دل خيابان‌هاي تركيه” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه

خوراك جگر مرغ؛ مقوي و سريع

شامي لپه با مرغ؛ يك غذاي ساده براي شام

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.