دوشنبه ۰۶ بهمن ۹۹ ۱۶:۵۱ ۱۸ بازديد
وقتي تصميم بگيريد كه براي يك روز خاص شام درست كنيد اما فرصت كافي نداشته باشيد، تنها گزينه پناه بردن به استفاده از دستورغذاهاي با مرغ است.
اين غذا فوق العاده ساده و خوش طعم است كه تكههاي مرغ در سس پنير خامه اي به همراه پياز و قارچ قرار دارند و يك غذاي معركه ميسازند. اين غذاي خوشمزه را براي غذاي اصلي بپزيد و در كنار خانواده خود لذت ببريد، در ادامه طرز تهيه خوراك مرغ با پنير خامه اي را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- پياز: ۱ عدد
- قارچ: ۸ عدد
- سير: ۲ حبه
- مرغ: ۱ و ۱/۲ سينه مرغ بدون استخوان
- نمك و فلفل سياه: ۳/۴ قاشق غذاخوري
- آب مرغ: ۱/۴ فنجان
- پنير موتزارلا: ۱/۲ يا۱/۴فنجان
- پنير خامه اي: ۶ قاشق غذاخوري
- جعفري خرد شده: دلخواه
طرز تهيه خوراك مرغ با پنير خامه اي
- يك تابه بزرگ را روي حرارت قرار دهيد و روغن زيتون را داخل آن بريزيد. پياز را اضافه كنيد و تفت دهيد. بعد از تغيير رنگ سير خرد شده و قارچ را اضافه كنيد. تفت دادن را ۴-۵ دقيقه ادامه بدهيد.
- حالا سينه مرغ نواري بريده شده، نمك و فلفل را درون تابه اضافه كنيد و حدود ۸ دقيقه تفت دهيد تا رنگ آنها قهوهاي شود.
- حرارت تابه را كم كنيد و پنير خامهاي و آبمرغ را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. اجازه دهيد كه چند دقيقه تكههاي مرغ در سس خامهاي بپزد حالا زماني كه پنير خامهاي كاملا آب شد، پنير موزارلا را روي تمام قسمتها بريزيد. اجازه دهيد كه ۲ دقيقه تابه روي حرارت بماند.
- مواد را در ظرفي كه ميخواهيد غذا را سرو كنيد بريزيد و روي آن را با جعفري خرد شده تزيين كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي بيشتر با آشپزي با مرغ مطلب “دونر مرغ؛ كبابي لذيذ از دل خيابانهاي تركيه” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد