فلفل دلمهاي از خانواده فلفلهاست و در رنگهاي مختلف نظير سبز، قرمز، نارنجي و زرد وجود دارد. فلفل دلمهاي نه تنها خوشمزه است، بلكه خواص بسيار زيادي براي سلامتي دارد. حفظ سلامت چشم، تقويت سيستم ايمني بدن، مبارزه با سرطان، كمك به سيستم عصبي، كاهش سرعت فرايند پيري و كمك به سلامت دستگاه گوارش تنها بخشي از خواص فلفل دلمهاي است
فلفل دلمهاي شكم پر از آن دسته از غذاهاي آشپزي ملل خوشمزه است كه طرفداران زيادي دارد. اگر اين غذاي مهيج را به سبك ايتاليايي و با پنير بپزيد، از طعم بسيار عالي آن شگفت زده خواهيد شد. اين غذاي لذيذ را ميتوانيد در خانه درست كنيد و از خوردن آن در كنار خانواده لذت ببريد. در ادامه مطلب طرز تهيه فلفل شكم پر با انواع پنير را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- فلفل دلمهاي سبز: چهار عدد
- برنج پخته: يك فنجان
- پنير رومانو: نصف فنجان
- پنير موزارلا: نصف فنجان
- سير: سه حبه
- گوشت چرخ كرده: ۴۵۰ گرم
- جعفري: يك چهارم فنجان
- سس تند ايتاليايي: ۱۰۰ گرم
- نمك، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهيه فلفل شكم پر با انواع پنير
- فر را روي ۱۷۵ درجه سانتيگراد بگذاريد تا گرم شود. نيمي از پياز خردشده و روغن زيتون را در يك ماهيتابه ريخته و به مدت پنج دقيقه روي حرارت متوسط تفت دهيد.
- سپس عصاره گوشت، سركه بالزاميك و فلفل دلمهاي قرمز خردشده را به آن اضافه كرده، مخلوط سس به دست آمده را براي انتهاي كار بگذاريد.
- مابقي پياز خرد شده را در يك ماهيتابه ريخته و به همراه گوشت چرخ كرده، گوجهفرنگي خرد شده، سير له شده، جعفري خرد شده، نمك و فلفل خوب تفت دهيد. برنج پخته و پنير موزارلا و پنير رومانو رنده شده را هم اضافه كرده و خوب هم بزنيد.
- سر فلفل دلمهاي را برش زده و كنار بگذاريد. دانههاي داخل فلفل دلمهاي را هم خارج كنيد. سپس مخلوط سس و گوشت را با هم تركيب كرده و داخل فلفل دلمهاي بريزيد. در نهايت سر فلفل را روي آن بگذاريد.
- فلفل دلمهايهاي شكم پر را روي سيني فر قرار دهيد. سيني را به مدت ۴۰ دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آب شده و فلفل دلمهاي نرم شود. سپس سيني را از فر درآورده، فلفلهاي شكم پر را در ظرف دلخواه قرار داده و نوش جان كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذاي ايتاليايي مطلب {مرغ را سبك ايتاليايي بپزيد} را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي
طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد
بورك اسفناج؛ لقمهاي لذيذ از تركيه
طرز تهيه گراتن سيب زميني و سوسيس
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد