یکشنبه ۰۵ بهمن ۹۹ ۱۶:۴۰ ۲۹ بازديد
خورشت كرفس يكي از خورشت هاي اصيل ايراني است كه در سراسر ايران طرفداران بسياري دارد.
خورشت كرفس يكي از غذاهاي اصيل ايراني است و به دليل فيبر بالايي كه دارد، يك غذاي اصلي مفيد محسوب ميشود. اگر دستور پخت خورشت كرفس به درستي رعايت شود و غذا خوب جا بيفتد، به يكي از خوشمزهترين خورشتها تبديل ميشود. خورشت كرفس را ميتوان هم با مرغ و هم با گوشت تهيه كرد. بخش آشپزي مجله دلتا را با طرز تهيه خورشت كرفس مجلسي دنبال كنيد.
مواد لازم
- كرفس: يك دسته كامل (به همراه برگ)
- سبزي قورمه سرخ شده: يك قشق غذاخوري
- جعفري: ۲۰۰ گرم
- نعناع خشك: يك قاشق غذاخوري
- گوشت خورشتي: ۴۰۰ گرم
- لوبيا چيتي: نصف پيمانه
- پياز: ۳ عدد
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوري
- رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
- زردچوبه و ادويه گوشت به ميزان لازم
طرز تهيه خورشت كرفس مجلسي
- پياز را به صورت نگيني و ريز خرد و سپس سرخ كنيد تا به رنگ عسلي در آيد. گوشت را با پياز عسلي تفت دهيد تا جايي كه گوشت تغيير رنگ دهد.
- بعد از اين كه گوشت تغيير رنگ داد، زردچوبه و ادويه خورشت را به آن اضافه كنيد و كمي ديگر تفت دهيد.
- تا اندازهاي كه آب روي گوشتها را بگيرد، در قابلمه آب بريزيد و اجازه دهيد تا گوشت خوب پخته شود.
- آب لوبياها را كه از شب قبل خيس خوردهاند عوض كنيد و اجازه دهيد كه با آب تازه بپزند.
- جعفري تازه را تفت دهيد و سپس سبزي قورمه سرخ شده را به آن اضافه كنيد. در آخر نعناي خشك را به آنها اضافه و شعله را خاموش كنيد تا نعناع نسوزد. ميتوانيد ابتدا برگ كرفس را به همراه جعفري تازه سرخ و سپس سبزي قورمه و نعناع را اضافه كنيد.
- وقتي گوشت كاملا پخت، كرفس و ديگر سبزيجات سرخ شده را به آن اضافه كنيد.
- در يك تابه ديگر رب گوجه فرنگي و رب انار را با كمي روغن تفت دهيد.
- لوبياي پخته را آبكش و به همراه رب گوجه فرنگي و رب انار به خورشت اضافه كنيد. نمك خورشت را در اين مرحله تنظيم كنيد. در صورتي كه خورشت غليظ شده بود، ميتوانيد به آن كمي آب جوش اضافه كنيد و اجازه دهيد چند دقيقه بجوشد. از آنجا كه لوبيا جز مواد اصلي اين خورشت نيست، ميتوانيد آن را از خورشت حذف كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع خورشت “طرز تهيه شش انداز بادمجان” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام
طرز تهيه ماهي سالمون با عدس و تره فرنگي
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد