ميگو يكي از غذاهاي دريايي بسيار خوشمزه است، كه با روشهاي مختلفي درست ميشود.
براي تهيه ميگو زعفراني بهتر است كه از قارچ هم استفاده كنيد. قارچ طبيعتي سرد دارد و به شما كمك ميكند كه بتوانيد اثرات گرم زعفران كه چاشني مهم ميگو زعفراني است را تعديل بخشد. از طرفي خود ميگو نيز طبيعتي گرم دارد بنابراين احساس ميشود كه استفاده از قارچ در تهيه ميگو زعفراني هم به طعم آن كمك ميكند و هم به تعادل سردي و گرمي ميانجامد. در اين مطلب از مجله دلتا با طرز تهيه خوراك ميگو زعفراني با ما همراه باشيد.
خوراك ميگو زعفراني
زعفران يكي از عنصرهاي تشكيل دهنده خوراك ميگو زعفراني به عنوان يك غذاي اصلي است.
مواد لازم براي تهيه ميگو زعفراني
- يك قاشق غذا خوري كره
- يك عدد پياز بزرگ خرد شده
- شش عدد قارچ
- يك قاشق چايخوري شكر قهوهاي
- ۳۰۰ گرم سيب زميني
- ۲۰ عدد ميگو متوسط پوست كنده شده
- سه قاشق غذاخوري خامه ترش كم چرب
- يك قاشق چايخوري فلفل قرمز
- زعفران
- دو قاشق غذاخوري خرد شده ريحان تازه
- يك چهارم فنجان رنده شده پنير پارمسان
طرز تهيه ميگو زعفراني:
براي مرحله اول نياز به ده دقيقه زمان داريد. ابتدا كره را در تابه مياندازيم و روي اجاق قرار ميدهيم كره را آب ميكنيم و قارچ و شكر قهوهاي را به آن اضافه ميكنيم تا با هم مخلوط شوند. بايد رنگ قارچ قهوهاي شود. همانطور كه گفتيم اين مرحله ده دقيقه طول ميكشد. روي شعله ديگر اجاق، بايد يك قابلمه را به ميزان مورد نياز آب كنيد و سيب زمينيها را داخل آن بيندازيد و بگذاريد حدود سه دقيقه جوش بخورد. بعد از سه دقيقه زير اجاق را خاموش كنيد.
در ادامه بايد ميگوها را در ظرفي بريزيد و پيازها را به آن اضافه كنيد و حدود ۵ دقيقه تفت دهيد تا كمي رنگ ميگو به صورتي تمايل پيدا كند. بعد از اين ميتوانيد خامه ترش، فلفل قرمز و زعفران را به آن اضافه كنيد. بعد از اضافه كردن اين موارد كمي مواد را به هم ميزنيد و صبر ميكنيد كه كمي جوش بخورد و داخل ميگوها خوب پخته شود.
پس از جوش خوردن، ادويهجات را بايد به خوراك ميگو زعفراني اضافه كنيد تا بتوانيد طعم واقعي آن را ببينيد.
بعد از اينكه اين مراحل طي شدند ميتوانيد پنير پارمسان و ريحان خرد شده و ميگوها را هر كدام جداگانه در ظرف بكشيد و به دلخواه با سبزيجات و ترشيجات و زيتون تزيين كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طبخ نوع ديگري از ميگو مطلب “ميگو سيخي، حتما امتحان كنيد” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي
دونر مرغ؛ كبابي لذيذ از خيابانهاي تركيه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد