• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

مرغ را به سبك ايتاليايي بپزيد

۱۹ بازديد

مرغ ايتاليايي از سري غذاهاي محبوب با پخت آسان براي پذيرايي و از غذاهاي با ارزش غذايي بالا است.

مرغ ايتاليايي

گذشتن از غذا‌هاي ايتاليايي كار هر كسي نيست و بي‌شك استفاده از چاشني‌هاي درست و به جا غذاي يك آشپز را منحصر به فرد مي‌كند. در اين نوشتار از مجله دلتا با طرز تهيه مرغ ايتاليايي همراه ما باشيد.

مرغ ايتاليايي

يك بشقاب مرغ ايتاليايي خوشمزه چيزي جز عطر دلنشين گياهان خشك با پنير و روغن زيتون و نمك و فلفل نمي‌خواهد. در ادامه طرز تهيه مرغ ايتاليايي را به عنوان يك غذاي اصلي بخوانيد.

مواد لازم:

  • يك فنجان پنير رنده شده پارمسان
  • ۲ قاشق غذاخوري پونه خشك
  • ۱ قاشق غذاخوري جعفري خرد شده تازه يا ۱ قاشق چاي خوري جعفري خشك
  • ½ قاشق چاي خوري پودر سير
  • ¼ قاشق چاي خوري فلفل
  • ۳ قاشق غذاخوري مارگارين آب شده
  • ۴ عدد سينه مرغ نصفه بدون پوست

مرغ ايتاليايي

طرز تهيه:

  • براي شروع حبه سير را پوست كنده و به كمك گوشت‌كوب له كنيد. گياهان خشك را هم به كمك دست پودر كرده و با هم مخلوط كنيد. در همين فاصله فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد تا قبل از پخت و پز حسابي گرم شود.
  • سينه‌هاي مرغ را بعد از شست‌وشو داخل آبكش بريزيد تا كاملا خشك شوند.
  • اين مرحله نوبت آماده كردن چاشني مرغ ايتاليايي است. يك كاسه متوسط برداريد. پنير، پودر گياهان معطر، سير له شده و روغن زيتون را داخل كاسه با هم مخلوط كنيد.
  • بعد از اينكه سينه‌هاي مرغ كاملا خشك شدند، شكافي را با استفاده از چاقو در آن‌ها ايجاد كنيد. هر سينه مرغ را با يك‌چهارم از مواد چاشني آماده شده پر كنيد.
  • سيني فر را خوب چرب كنيد و سينه‌هاي مرغ را داخل سيني بچينيد. مقداري از باقيمانده پودر گياهان معطر را همراه نمك، فلفل و روغن زيتون روي سينه‌هاي مرغ بپاشيد.
  • سيني را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا سينه‌هاي مرغ طلايي‌رنگ شوند؛ در اين مرحله غذاي شما آماده است.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا مطلب طرز تهيه كيك مرغ  را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

سيب‌زميني پنيري با سس آلفردو

پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي

طرز تهيه دلمه گوجه فرنگي

دونر مرغ؛ كبابي لذيذ از خيابان‌هاي تركيه

فلفل شكم پر با انواع پنير؛ بمب ايتاليايي خوشمزه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.