• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه ماهي سالمون با عدس و تره فرنگي

۲۵ بازديد

مادران در دوران بارداري بايد مكمل‌هايي حاوي اسيد فوليك، امگا۳، آهن، مولتي ويتامين و… مصرف كنند. ماهي سالمون با عدس و تره‌فرنگي بشقابي حاوي از تمامي اين مكمل‌ها است.

ماهي سالمون با عدس

ماهي سالمون با عدس و تره فرنگي يك بشقاب پر از پروتئين و فيبر است كه براي غذاي اصلي انتخاب عالي بوده و روش كلاسيكِ فرانسوي آن بسيار لذيذ است. در ادامه طرز تهيه ماهي سالمون با عدس و تره‌فرنگي را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه ماهي سالمون با عدس و تره فرنگي

مواد لازم

  • عدس: ۲/۳ پيمانه
  • روغن زيتون: به ميزان لازم
  • پيازچه خرد شده: ۱/۵ پيمانه
  • سير له شده: ۱ حبه
  • آب مرغ: ۲/۵ پيمانه
  • ساقه كرفس: ۲ عدد
  • هويج: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگي: ۱ قاشق سوپخوري
  • شاخه آويشن: ۳ عدد
  • جعفري: به مقدار لازم
  • برگ بو: ۱/۲
  • فيله ماهي سالمون: ۴ عدد
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل سياه: به مقدار لازم
  • تره: ۲ قاشق سوپخوري

طرز تهيه ماهي سالمون با عدس و تره فرنگي

  • ابتدا عدس‌ها را در يك قابلمه آب‌جوش ريخته و اجازه دهيد ۳۰ دقيقه بجوشد.
  • در حالي‌كه عدس‌ها مي‌پزند، دو قاشق روغن زيتون را در ماهيتابه‌اي بزرگ با شعله متوسط گرم كنيد.
  • پيازچه‌هاي خرد شده را درون روغن به مدت ده دقيقه سرخ كنيد تا زماني كه طلايي شوند و سپس سير را اضافه كنيد.
  • آب مرغ، عدس‌هاي آب كش شده، كرفس، هويج، رب گوجه، شاخه‌هاي آويشن، جعفري و برگ بو را اضافه كنيد و هم بزنيد تا به خوبي باهم مخلوط شوند.
  • درِ ماهيتابه را بگذاريد، شعله را كم كنيد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا آب مرغ بجوشد و قل بزند.
  • در حالي‌كه مواد مي‌پزند، فر را در دماي ۲۳۰ درجه سانتيگراد (۴۵۰ درجه فارنهايت) روشن كنيد تا گرم شود.
  • دو طرف ماهي سالمون را روغن زيتون، نمك و فلفل سياه بزنيد و در ماهيتابه‌اي با روغن كم و حرارت زياد تفت دهيد.
  • سه دقيقه زمان دهيد تا يك طرف آن به رنگ قهوه‌اي در آيد و سپس به آرامي فيله را برگردانيد و دو دقيقه زمان دهيد تا طرف ديگر نيز به رنگ قهوه‌اي درآيد.
  • حال ماهيتابه حاوي سالمون را در فر قرار دهيد و بگذاريد تا ماهي حدود ۶ الي ۸ دقيقه مغزپخت شود.
  • زماني كه عدس‌ها در آب‌مرغ به خوبي پخته شدند برگ بو و شاخه‌هاي آويشن را خارج كنيد و كمي نمك و فلفل سياه و جعفري خرد شده را به موادتان اضافه كنيد.
  • سپس چند قاشق از مواد را در بشقاب بريزيد و سالمون را روي آن قرار دهيد.
  • جعفري و تره را روي آن بپاشيد و گرم سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه بيشتر انواع دستور پخت ماهي مطلب طرز تهيه خوراك ماهي و قارچ را در بخش آشپزي مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

مرغ ترش؛ خوشمزه شمالي

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

طرز تهيه ماهي شكم‌پر

خوراك بادمجان و قارچ

كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.