یکشنبه ۰۵ بهمن ۹۹ ۱۵:۳۷ ۱۷ بازديد
كدو از سبزيجاتي است كه سرشار از انواع ويتامينها است و علاوه بر خاصيت غذايي، فوايد درماني نيز به آن تعلق گرفته است.
از جمله خورشتهايي كه با پرخاصيتترين مواد غذايي و با طعم، رنگ و بوي عالي پخته ميشود، ميتوان به خورشت كدو با مرغ اشاره كرد. اين خورشت دو ماده غذايي از گروه ويتامين و سبزيجات دارد كه سرشار از مواد مغذي بوده و براي غذاي اصلي انتخابي عالي است. در ادامه طرز تهيه خورشت مرغ و كدو را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- كدو سبز كوچك: ۵ الي ۶ عدد
- سينهمرغ: ۱ عدد
- رب گوجهفرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
- آبغوره: به مقدار لازم
- پياز: ۱ عدد
- نمك: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- زرچوبه: به مقدار لازم
طرز تهيه خورشت كدو با مرغ
- ابتدا كدوها را پوست كنده و آن ها را نمك پاشي كنيد.
- پس از اينكه آب آن كشيده شد آنها را در ماهيتابهاي با مقداري روغن قرار دهيد، حرارت را ملايم كنيد و در تابه را بگذاريد تا كدوها به طور كامل بپزند و در اصطلاح مغر پخت شوند.
- بهتر است هر از گاهي كدوها را زير رو كنيد تا دو طرفش طلايي شود.
- پس از سرخ شدن كدوها آنها را در ظرف ديگري گذاشته و سپس مرغ را به همراه نمك، فلفل و زردچوبه درون تابه بگذاريد و آنها را تفت دهيد تا به طور كامل سرخ شوند.
- بعد از سرخ شدن مرغ مقداري پياز را كه از قبل رنده كردهايد با مقداري ادويه و رب در تابه سرخ كنيد.
- سپس دو ليوان آب به مواد اضافه كرده و مرغ را نيز به آن بيفزاييد و بگذاريد تا همراه مواد بپزد.
- بعد از كم شدن مقداري از آب خورشت، كدوها را نيز اضافه كرده و در آخر مقداري آبغوره به اين مواد بيفزايد.
- بعد از جا افتادن خورشت آن را سرو كرده و نوش جان كنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع خوراك مطلب “خوراك شويد و باقالي؛ خوشمزه شمالي” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد