• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

مرغ خامه‌اي؛ ايتاليايي خوشمزه و سريع

۲۵ بازديد

مرغ خامه‌اي غذايي ايتاليايي است كه به راحتي با سينه‌مرغ و قارچ آماده مي‌شود. مي‌توانيد با نان باگت به صورت ساندويچ نيز آن را سرو كنيد.

مرغ خامه اي

مرغ جز گوشت‌هاي سفيد است در نتيجه خوردن آن براي بدن بسيار مفيد است. و آشپزها از اين گوشت براي پخت انواع غذاها استفاده مي‌كنند. شما مي‌توانيد فقط با استفاده از مرغ و چند ماده افزودني مانند ادويه‌ها يك غذاي كامل و خوشمزه درست كنيد. مرغ خامه اي يكي از انواع خوراك‌هايي است كه با استفاده از مرغ تهيه مي‌شود و به عنوان غذاي اصلي بسيار محبوب است. در ادامه طرز تهيه مرغ خامه اي را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه مرغ خامه اي

مواد لازم

  • سينه مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ عدد
  • روغن: ۱ قاشق غذاخوري
  • نمك: نصف قاشق چايخوري
  • فلفل: يك چهارم قاشق چايخوري
  • سس ايتاليايي: ۲ قاشق غذاخوري
  • سس پاستاي آلفردو: ۱ فنجان

طرز تهيه انواع طبخ مرغ

طرز تهيه مرغ خامه اي

  • ابتدا مرغ‌ها را روي يك تخته بگذاريد و با گوشتكوب مقداري آن را بكوبيد تا ضخامتش به ۱.۵ سانتي متر برسد.
  • در يك ماهيتابه روغن بريزيد تا گرم شود.
  • سپس مرغ‌ها را همراه با نمك و فلفل سرخ كنيد تا دو طرف آن طلايي رنگ شود.
  • در يك كاسه سس ايتاليايي و سس آلفردو را مخلوط كنيد تا يك‌دست شود.
  • سس مواد آماده شده را در ماهيتابه بريزيد و بگذاريد بجوشد.
  • سپس حرارت را كم كنيد و به مدت ٨ تا ۱۰ دقيقه به آن فرصت دهيد تا كمي بجوشد.
  • با اينكار مرغ‌ها به خوبي مزه‌دار مي‌شوند.
  • بعد از اين زمان مرغ خامه اي شما آماده سرو است.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع دستور پخت غذاهاي خوشمزه مطلب “طرز تهيه كتلت ميگو” را در مجله آشپزي دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي

طرز تهيه لازانيا بدون سس

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

طرز تهيه املت مكزيكي؛ املت مقوي و انرژي ‌زا

بورك اسفناج؛‌ لقمه‌اي لذيذ از تركيه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.