گاهي ميشود با كمترين و ارزانترين مواد اوليه هم خوشمزهترين غذاها را پخت، مخصوصا وقتي بادمجان و قارچ مواد اوليه غذا را تشكيل بدهند.
خوراك بادمجان با قارچ يكي از خوشمزهترين و راحتترين غذاهاي آشپزي ايراني است، كه طرفدارهاي خيلي زيادي دارد. تهيه خوراك بادمجان و قارچ بهدليل داشتن خاصيت آنتي اكسيداني ميتواند براي بدن شما بسيار مفيد باشد با اين حال بسياري از مردم ايران آن را به صورت سرخ كرده ميل ميكنند كه با توجه به حجم روغن مصرف شده براي سرخ كردن هر تكه بادمجان ميتوان گفت، بادمجان سرخ شده به مانند سمي در بدن است. اما مصرف كبابي آن يك راه مصرف به صورت ايده آل است. همراه كردن قارچ به آن نيز مي تواند اثر بخشي آن را چندين برابر كند. در ادامه طرز تهيه خوراك بادمجان و قارچ را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- بادمجان: با توجه به تعداد نفرات
- قارچ: ۶۰ گرم
- فلفل دلمهاي: ۱ عدد
- فلفل سبز تند: ۲ عدد
- پياز: ۱عدد متوسط
- روغن زيتون: به مقدار لازم
- ادويه: به مقدار لازم
- نمك: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
- پودر سير: به مقدار لازم
- آويشن: به مقدار لازم
طرز تهيه خوراك بادمجان و قارچ
- ابتدا بادمجان را روي شعله پخش كن يا هر وسيله ديگري كه در آشپزخانه خود داريد كباب كنيد و پوست آن را بكنيد.
- فلفل دلمهاي، فلفل سبز تند يا چيلي و پياز را ريز ريز كنيد.
- پيازها را سرخ كنيد.
- فلفل دلمهاي و فلفل سبز را به پياز اضافه كرده و تفت دهيد.
- قارچ خرد شده را به مواد اضافه كنيد و مجدد تفت دهيد.
- سير، فلفل و ساير ادويه جات را اضافه كنيد.
- بادمجانهاي پوست كنده را به ديگر مواد اضافه نماييد و اجازه دهيد با مواد تفت بخورد.
- در انتها گوجه از قبل سرخ شده و يا رب گوجه را نيز به آن اضافه كنيد. اجازه دهيد حدود ۱۰ دقيقه مواد خوب مخلوط شوند.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع خوراك “طرز تهيه خوراك بره” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد