• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پاستا پستو با سس مخصوص

۲۴ بازديد

پاستا پنه با سس پستو، نوعي فست فود خوشمزه و پرانرژي است كه به سادگي و در كوتاه‌ترين زمان ممكن تهيه شده و به دليل انرژي بالايي كه دارد مصرف آن به كودكان و ورزشكاران نيز توصيه مي‌شود.

پاستا پستو

پاستا پستو يكي از غذاهاي خوشمزه و سالم آشپزي ملل است كه با سس مخصوص سبز رنگي به همين نام درست مي‌شود. سس پستوي اصيل با دانه‌هاي كاج درست مي‌شود. ولي اين دانه‌ها چون هميشه در دسترس نيست، آن را با بادام درست مي‌كنند. البته بنا به سليقه مي‌توان بادام هندي يا پسته را جايگزين بادام كرد. در ادامه طرز تهيه پاستا پستو را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه پاستا پستو

مواد لازم

  • پاستا: يك پيمانه
  • آب: ۴ پيمانه
  • نمك: يك سوم قاشق چاي‌خوري
  • پنير پارمزان: به ميزان لازم

سس پستو

مواد لازم تهيه سس پستو

  • بادام خام: ۱/۸ پيمانه
  • برگ ريحان تازه: يك پيمانه
  • سير: يك حبه
  • روغن زيتون: يك و نيم قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

طرز تهيه پاستا پستو و سس پستو

  • تابه‌اي را روي شعله بگذاريد تا داغ شود. بادام‌ها را در آن ريخته و تفت بدهيد. آن‌ را مرتب هم بزنيد تا نسوزد. پس از بو دادن بادام‌ها، آن‌ را كنار بگذاريد تا خنك شود.
  • سپس بادام‌ها را در غذاساز بريزيد تا خرد شود.
  • يك پيمانه برگ ريحان، يك حبه سير و مقداري نمك و فلفل به بادام خرد شده اضافه كنيد.
  • تمام مواد را با هم در غذاساز مخلوط كنيد و به تدريج روغن زيتون را بيفزاييد.
  • پس از اينكه سس آماده شد، آن را بچشيد و نمك و فلفل را بنا به ذائقه خود اندازه كنيد.
  • براي اينكه سس پستو رنگ سبزش را حفظ كند، چند قطره آبليمو به آن اضافه كنيد.
  • سس پستو را مي‌توانيد تا ۵ روز در ظرف در بسته در يخچال نگه داريد.
  • براي تهيه پاستا پستو از هر نوع پاستاي فرمي مي‌توانيد استفاده كنيد.
  • ۴ پيمانه آب را با مقداري نمك در قابلمه بريزيد تا جوش بيايد. پس از جوش آمدن پاستا را در آن بريزيد تا پخته شود. سپس آن را آبكش كنيد.
  • پاستاي آبكش شده را در ظرف سس پستو ريخته و با آن مخلوط كنيد.
  • پاستا پستو را در ظرف سرو بريزيد و براي اينكه طعم آن بهتر شود، روي پاستا پنير پارمزان بپاشيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع پاستا “پاستا آلفردو؛ لذيذ و اشتهاآور” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

آش گندم؛ مقوي و پرخاصيت

فيله مرغ با سس سير

پيتزا سوسيس و قارچ؛ فست‌فود نوستالژيك

طرز تهيه خورشت مرغ مكزيكي

طرز تهيه املت مكزيكي؛ املت مقوي و انرژي ‌زا

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.