شنبه ۲۷ دی ۹۹ ۱۵:۴۸ ۲۴ بازديد
پاستا پنه با سس پستو، نوعي فست فود خوشمزه و پرانرژي است كه به سادگي و در كوتاهترين زمان ممكن تهيه شده و به دليل انرژي بالايي كه دارد مصرف آن به كودكان و ورزشكاران نيز توصيه ميشود.
پاستا پستو يكي از غذاهاي خوشمزه و سالم آشپزي ملل است كه با سس مخصوص سبز رنگي به همين نام درست ميشود. سس پستوي اصيل با دانههاي كاج درست ميشود. ولي اين دانهها چون هميشه در دسترس نيست، آن را با بادام درست ميكنند. البته بنا به سليقه ميتوان بادام هندي يا پسته را جايگزين بادام كرد. در ادامه طرز تهيه پاستا پستو را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- پاستا: يك پيمانه
- آب: ۴ پيمانه
- نمك: يك سوم قاشق چايخوري
- پنير پارمزان: به ميزان لازم
مواد لازم تهيه سس پستو
- بادام خام: ۱/۸ پيمانه
- برگ ريحان تازه: يك پيمانه
- سير: يك حبه
- روغن زيتون: يك و نيم قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه پاستا پستو و سس پستو
- تابهاي را روي شعله بگذاريد تا داغ شود. بادامها را در آن ريخته و تفت بدهيد. آن را مرتب هم بزنيد تا نسوزد. پس از بو دادن بادامها، آن را كنار بگذاريد تا خنك شود.
- سپس بادامها را در غذاساز بريزيد تا خرد شود.
- يك پيمانه برگ ريحان، يك حبه سير و مقداري نمك و فلفل به بادام خرد شده اضافه كنيد.
- تمام مواد را با هم در غذاساز مخلوط كنيد و به تدريج روغن زيتون را بيفزاييد.
- پس از اينكه سس آماده شد، آن را بچشيد و نمك و فلفل را بنا به ذائقه خود اندازه كنيد.
- براي اينكه سس پستو رنگ سبزش را حفظ كند، چند قطره آبليمو به آن اضافه كنيد.
- سس پستو را ميتوانيد تا ۵ روز در ظرف در بسته در يخچال نگه داريد.
- براي تهيه پاستا پستو از هر نوع پاستاي فرمي ميتوانيد استفاده كنيد.
- ۴ پيمانه آب را با مقداري نمك در قابلمه بريزيد تا جوش بيايد. پس از جوش آمدن پاستا را در آن بريزيد تا پخته شود. سپس آن را آبكش كنيد.
- پاستاي آبكش شده را در ظرف سس پستو ريخته و با آن مخلوط كنيد.
- پاستا پستو را در ظرف سرو بريزيد و براي اينكه طعم آن بهتر شود، روي پاستا پنير پارمزان بپاشيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع پاستا “پاستا آلفردو؛ لذيذ و اشتهاآور” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
پيتزا سوسيس و قارچ؛ فستفود نوستالژيك
طرز تهيه املت مكزيكي؛ املت مقوي و انرژي زا
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد