پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹ ۱۳:۳۰ ۲۳ بازديد
سوپ لپه بسيار مقوي است و مي تواند بعنوان يك پيش غذا مورد استفاده قرار گيرد.
سوپ جزو غذاهاي سبك آشپزي ايراني است كه ميتوان به عنوان پيشغذا و يا ميانوعده ميل كرد. اگر در خانه فردي بيمار داريد ميتوانيد سوپ لپه لذيذ را براي وي آماده كنيد زيرا بهترين غذا براي فرد بيمار است. در ادامه مطلب طرز تهيه سوپ لپه را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- گوشت قرمز: ۲ تكه
- فلفل سياه: به ميزان لازم
- نمك: به ميزان لازم
- سبزيجات: به مقدار لازم
- سير: ۱ حبه
- هويج: ۱ عدد
- تره فرنگي: ۱ عدد
- كرفس: ۲ ساقه
- لپه: ۴۵۰ گرم
- پياز: ۱ عدد
- جعفري: براي تزئين
طرز تهيه سوپ لپه
- ابتدا لپهها را بشوييد و به همراه پياز و گوشت بگذاريد پخته شوند.
- وقتي گوشت نيمپز شد، هويج، تره فرنگي و كرفس را به آن اضافه كرده و پس از اين كه جوش آمد، در قابلمه را برداشته و مرتب سوپ را هم بزنيد تا ته نگيرد.
- سپس گوشت را از مواد در حال پخت بيرون بياوريد.
- بقيه مواد را در مخلوط كن ريخته و بهصورت پوره در آوريد.
- نمك، فلفل و آويشن را اضافه كرده و دوباره گوشت را به سوپ برگردانيد و بگذاريد سوپ كمي ديگر بجوشد.
- در نهايت سوپ را در يك ظرف مناسب كشيده و روي آن را با جعفري خرد شده تزئين و ميل كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي بيشتر با نكات حقوقي بيشتر مطلب شرايط دوازدهگانه طلاق از طرف زن را در مجله حقوقي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد