پنجشنبه ۲۵ دی ۹۹ ۱۳:۲۴ ۲۴ بازديد
كوفته تبريزي با مرغ از كوفته گوشت راحت تر است و سريع تر درست ميشود.
كوفتههاي تبريز معروف و بسيار لذيذ است از كوفتههاي گوشت گرفته تا كوفته مرغ خوشمزه و لذيذ كه يكي از اصيلترين دستور پختها در آشپزي ايراني بوده، كوفته مرغ مناسب كساني بوده كه از خوردن گوشت قرمز پرهيز ميكنند. اين كوفته كه طرز تهيه آساني دارد، گزينه خوبي براي يك شام سبك يا پيشغذايي خوش طعم براي مهماني است. در ادامه طرز تهيه كوفته مرغ را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- سينه مرغ: يك كيلو
- تخممرغ: ۳ عدد
- آبليمو تازه: نصف فنجان
- زرشك: نصف فنجان
- كره: ۱۰۰ گرم
- پياز: ۴ عدد
- رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري
- زعفران دم كرده: نصف قاشق چاي خوري
- پودر سوخاري: به ميزان لازم
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- آلو: در صورت تمايل
طرز تهيه كوفته مرغ
- سينه مرغ را دو بار چرخ كنيد.
- دو عدد از پيازها را خرد كرده و كمي در روغن تفت دهيد. سپس با مرغ چرخ شده، تخممرغ هم زده، پودر سوخاري، نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند.
- رب گوجهفرنگي را با كمي روغن تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود. سپس ۳ ليوان آب با زعفران دمكرده به رب افزوده، بگذاريد جوش بيايد تا سس كوفته آماده شود.
- در صورت تمايل ميتوانيد در سس كوفته آلو بريزيد.
- دو عدد پياز ديگر را در روغن تفت دهيد و پس از سرخ شدن با زرشك مخلوط كنيد.
- از مايه كوفته به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته، وسط آن كمي از مخلوط زرشك و پياز داغ بگذاريد و سپس آن را گرد كنيد.
- كوفتهها را در سس بيندازيد تا بپزند. وقتي سس كمي غليظ شد، نصف فنجان آبليموي تازه در آن بريزيد تا يكي دو جوش بخورد.
- اگر طعم ترش را نميپسنديد، آبليمو اضافه نكنيد.
- پس از گذشت نيم ساعت كوفته آماده است.
- در صورت تمايل ميتوانيد مقداري سيبزميني سرخ كرده با كوفته مرغ سرو كنيد.
- كوفته مرغ را با زرشك، گردو و جعفري تزيين كنيد.
پيشنهاد مطالعه: مطلب «راه شيري احتمالا پر از تمدن هاي فرازميني مرده است» را در مجله دانستني دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
آبگوشت باميه؛ غذاي لذيذ و مقوي ايلام
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد