• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

لازانيا قالبي؛ خوشمزه جذاب

۲۹ بازديد

تيمپانو لازانيا نوعي لازانياي ايتاليايي هست كه به شكل لايه لايه و با مواد مختلف درست مي‌شود و به همين دليل رنگارنگ است و چند طعم مختلف دارد.

لازانيا قالبي

يكي ديگر از انواع لازانيا، لازانيا قالبي است. لازانيا يكي از غذاهاي خوشمزه و در عين حال پرطرفدار است. اين غذا در بين كودكان و نوجوانان بسيار طرفدار دارد، به‌گونه‌اي كه اگر هر روز هم اين غذا را ميل كنند بازم هم آن را دوست دارند. ماكاروني و پاستا را مي‌توان به صورت‌هاي مختلفي طبخ كرد نحوه‌ تهيه و درست كردن آن به سليقه افراد بستگي دارد. در ادامه طرز تهيه لازانيا قالبي را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه لازانيا قالبي

مواد لازم

  • لازانيا: ۱ بسته
  • گوشت چرخ كرده: ۳۰۰ گرم
  • پياز: ۱عدد
  • سير: ۱حبه
  • فلفل دلمه‌اي: ۱ عدد
  • جعفري خُرد شده: ۱ فنجان
  • رب گوجه‌فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا: به مقدار لازم
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • قارچ: ۴ عدد متوسط

طرز تهيه انواع روش پخت لازانيا

طرز تهيه لازانيا قالبي

  • در ابتدا ورقه‌هاي لازانيا را تهيه كنيد.
  • ورقه‌هاي لازانيا را به مدت ۵ الي ۱۰ دقيقه درون آب‌جوش و نمك و روغن آبپز كنيد. (به همان روش نيم‌پخت كردن ماكاروني)
  • سپس آن‌ها را با آب سرد آبكشي كنيد.
  • حال بايد مواد مياني لازانيا را تهيه كنيد.
  • ابتدا سير و پياز را سرخ كنيد.
  • نمك و فلفل را بيفزايد و گوشت را اضافه كنيد و تفت دهيد.
  • فلفل دلمه و رب گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد.
  • در مرحله آخر جعفري خرد شده را اضافه كنيد.
  • حال قالب مورد نظر را آماده كنيد، درون آن يك رديف لازانيا و يك رديف مواد مياني را بريزيد.
  • روي مواد مياني سس سفيد را به همراه قارچ و پنير پيتزا بريزيد، سپس يك لايه لازانيا روي مواد بچينيد.
  • در مرحله آخر بايد سس سفيد(بشامل) به همراه پنير پيتزا روي لازانيا باشد.
  • قالب را درون فر در دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۲۰ الي ۳۰ قرار دهيد تا لازانيا به خوبي پخته شود.
  • كف قالب رينگي را خوب با كره چرب كنيد.
  • لايه‌هاي سالم لازانيا را دور تا دور قالب بچنيد (به صورت عمودي) طوري كه سر و ته لازانيا وسط و كمي بيرون قالب باشد.
  • يك لايه سس سفيد(بشامل) بريزيد.
  • بعد مواد گوشتي و پنير پيتزا را بريزيد.
  • مجدد برگه لازانيا را به صورت افقي بچينيد، سپس سس سفيد، گوشت، پنير و برگه لازانيا بچينيد تا قالب پر شود.
  • بعد برگه‌هاي لازانيا لايه اول را روي مواد برگردانيد و به اصطلاح آن را بقچه پيچ كنيد .
  • در آخر كمي سس سفيد(بشامل) بريزيد، بگذاريد داخل فر گرم تا خوب برشته شود.

بيشتر بدانيد: براي آشنايي بيشتر با مد و زيبايي “چگونه سبك لباس پوشيدن خود را پيدا كنيم؟” را در مجله مد مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

پاستا با سس قارچ؛ غذاي محبوب ايتاليايي

سوپ پاستا ايتاليايي

طرز تهيه لازانيا بدون سس

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

طرز تهيه املت مكزيكي؛ املت مقوي و انرژي ‌زا

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.