چهارشنبه ۲۴ دی ۹۹ ۱۶:۲۷ ۳۰ بازديد
تهچين يكي از لذيذترين غذاهاي سفرههاي ايراني است كه به سبكها و شيوههاي متفاوت پخته ميشود.
ته چين بيشك خوشمزهترين دستورپخت آشپزي ايراني است، شما ميتوانيد با هر چه كه دوست داريد مثل تن ماهي، قارچ، بادمجان ته چين را تهيه كنيد. ته چينها جزء غذاهايي قرار ميگيرند كه ميتوانيد براي مهمانيهاي خود حاضر كنيد. در ادامه طرز تهيه ته چين تن ماهي را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- تن ماهي: ۱ قوطي
- برنج: ۳ پيمانه
- سبزي ماهي (گشنيز و شنبليله): ۱ پيمانه
- پياز: ۱ عدد
- سير: ۳ حبه
- ماست: ۱ پيمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- روغن مايع: ۳ ق غذاخوري
- زعفران دم كرده غليظ: به مقدار لازم
- نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم
طرز تهيه ته چين تن ماهي
- پياز را نگيني خرد كرده، سپس داخل تابه مقداري روغن تفت دهيد تا سبك شود سپس سيرها را پوره و به پياز اضافه كنيد، سپس سبزيها را ساطوري خرد كرده و در كنار بقيه مواد تفت دهيد تا آب اضافي سبزي كشيده شود.
- تن ماهي را از قوطي خارج و به مواد فوق اضافه كنيد، در انتهاي پخت كمي نمك، زردچوبه و فلفل سياه اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد.
- تخممرغها را داخل كاسه شكسته و با چنگال هم بزنيد تا از حالت لختگي خارج شود سپس ماست، زعفران و روغن مايع اضافه كنيد، بيش از حد مواد را هم نزنيد زيرا ممكن است بوي زهم بگيرد.
- برنج را كه از قبل با مقداري نمك خيس كرديد روي حرارت بگذاريد تا به جوش آيد، كف روي برنج را گرفته و آبكش كنيد كف قابلمه كمي روغن ريخته تا داغ شود، برنج آبكش شده را با ماست خوب مخلوط كنيد و نصف آن را داخل قابلمه ريخته و از مايه تن ماهي روي برنج بريزيد و با كفگير كمي فشرده كنيد.
- سپس مابقي برنج را بريزيد و روي ته چين را صاف كنيد، به مدت ۴۵ دقيقه ته چين تن ماهي را دم بگذاريد بعد از گذشت ۴۵ دقيقه چك كنيد اگر دور ديوارههاي قالب طلايي شد ته چين تن ماهي ما حاضر است روي ته چين كمي روغن يا كره ريخته سپس آن را در ديس برگردانيد.
پيشنهاد مطالعه: در بخش ويدئو مجله دلتا “شير دريايي و شكار پنگوين” را ببينيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد