چهارشنبه ۲۴ دی ۹۹ ۱۶:۰۰ ۳۰ بازديد
چند سالي است كه پاستا در ايران محبوبيت پيدا كرده كه پاستا با سس قارچ لذيذترين پاستا از ديد ايرانيها است.
پاستا با سس قارچ غذاي ايتاليايي خوشمزهاي است كه بدون گوشت درست ميشود و سس خوشطعمي دارد اين پاستا جز يكي از لذيذترين دستورپختهاي آشپزي ملل قرار ميگيرد. سس پاستا نقش مهمي در طعم و مزه اين غذا دارد و اصولا يكي از تفاوتهاي پاستاهاي مختلف، در سس آنها است. در ادامه طرز تهيه پاستا با سس قارچ را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- پاستا: ۲۵۰ گرم
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- پياز: ۲ عدد
- سير: ۱ حبه
- خامه: ۲۰۰ گرم
- شير: نصف پيمانه
- كره: ۵۰ گرم
- آبليمو: يك قاشق غذاخوري
- جعفري خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
- روغن: ۳ قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
- پنير پارمزان: در صورت تمايل
طرز تهيه پاستا با سس قارچ
- پياز و سير را ريز رنده كرده و در روغن تفت دهيد تا كمي نرم شوند.
- قارچها را ورقهاي خرد كنيد و به سير و پياز بيفزاييد.
- بلافاصله يك قاشق غذاخوري آبليمو، نمك و فلفل به مواد اضافه كنيد و تفت دهيد. حرارت بايد به اندازهاي باشد كه قارچها آب نيندازند.
- خامه را با نصف پيمانه شير مخلوط كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پياز افزوده، مرتب هم بزنيد تا مخلوط غليظ شود.
- جعفري خرد شده و كره را به مخلوط بيفزاييد و مواد را از روي شعله برداريد.
- پاستا را در آب در حال جوشي كه به آن نمك زدهايد، بريزيد. پس از اينكه پاستا خوب پخت و نرم شد، آن را آبكش كرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو كنيد.
- در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پنير پارمزان روي پاستا بريزيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك پاستاي خوشطعم، مطلب پاستا ميگو و اسفناج را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد
طرز تهيه املت مكزيكي؛ املت مقوي و انرژي زا
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد