سه شنبه ۲۳ دی ۹۹ ۱۵:۳۰ ۱۹ بازديد
آبگوشت قورمه يا قورمه سبزي از غذاهاي محلي استان همدان است اين غذا هم به آبگوشت شبيه است و هم به خورشت قورمه سبزي!
اگر به شهر همدان سفر كرديد علاوه بر ديدنيهاي تاريخي و طبيعي شهر همدان حتماً از غذاهاي لذيذ آن نيز استفاده كنيد و تجربه آن را از دست ندهيد. يكي از اين غذاهاي لذيذ كه جز آشپزي ايراني قرار ميگيرد، قورمه همدان يا قورمهسبزي همداني است. در ادامه طرز تهيه آبگوشت قرمه سبزي همداني را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- سبزي قورمه: ۲۵۰ گرم
- گوشت گوسفند: نيم كيلو
- لوبيا قرمز: ۱ ليوان
- ليمو عماني: ۴ عدد
- پياز داغ: ۳ قاشق سوپخوري
- تخممرغ: ۲ عدد
- سيبزميني: ۲ عدد
- ماست پرچرب: به مقدار لازم
- زردچوبه، فلفل و نمك: مقدار لازم
طرز تهيه آبگوشت قرمه سبزي همداني
- گوشت را در يك تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربيهايش كمي تفت دهيد.
- گوشت را همراه با سبزي، لوبيا چيتي، پياز سرخ شده، نمك، زردچوبه و فلفل در زودپز ريخته و با تقريبا ۱ ليوان آب اجازه دهيد تا بپزند.
- هستههاي ليمو عماني را بيرون بياوريد. سيبزمينيها را هم پوست كنده و تكه تكه كنيد.
- ليمو عماني و سيبزميني را داخل گوشت بريزيد، روي حرارت ملايم و متوسط قرار دهيد تا كمي پخته شود.
- پس از پختن مواد، بعد از جوش آخر، ۲ عدد تخم مرغ را جداگانه بشكنيد و در غذا مخلوط كرده و هم بزنيد.
- آبگوشت را با ماست ساده و پرچرب ميل كنيد.
- سبزي اين آبگوشت همان سبزي قرمه سبزي است.
پيشنهاد مطالعه: در بخش ويدئو مجله دلتا “نبرد حيوانات مادر براي بقا” را ببينيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد