• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه پاستا ميگو و اسفناج

۲۴ بازديد

شايد جزو آن دسته از افراد باشيد كه به خاطر بوي ميگو به خوردن آن علاقه نداريد، اما به شما قول مي‌دهيم با استفاده از اين دستور پخت نه تنها ديگر هيچ بوي ناخوشايندي از ميگو حس نخواهيد كرد، بلكه از طعم و بافت فوق‌العاده‌ آن بسيار لذت خواهيد برد.

پاستا ميگو و اسفناج

پاستا يكي از غذاهاي سنتي ايتاليا است اما به تمام نقاط دنيا رسيده و بخشي از رژيم غذايي اكثر فرهنگ‌ها شده كه در ايران ميان غذاهايي كه جز آشپزي ملل قرار مي‌گيرند بسيار طرفدار دارند، در اين بين اما برخي پاستاها هستند كه شايد اسم آن‌ها را كمتر شنيده باشيد، اما آنقدر خوش‌طعم و جذاب هستند كه با يك بار امتحان كردن عاشق آن‌ها خواهيد شد. يكي از آن‌ها پاستا ميگو و اسفناج است. در ادامه طرز تهيه پاستا ميگو و اسفناج را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه پاستا ميگو و اسفناج

مواد لازم

  • پاستا پنه يا فتوچيني: ۲۰۰ گرم
  • ميگو: ۲۵۰ گرم
  • بيبي اسفناج: ۱۵۰ گرم
  • قارچ ورقه شده: ۵۰۰ گرم
  • شير: ۱٫۵ پيمانه
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • كره: ۴۰ گرم
  • پنير پارمزان: ۱۰۰ گرم
  • سير له شده: ۴ حبه
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم

طرز تهيه انواع پاستا

طرز تهيه پاستا ميگو و اسفناج

  • براي شروع قارچ‌ها را با كمي كره تفت دهيد و سپس آن‌ها را از تابه خارج كنيد.
  • كمي ديگر كره به همان تابه اضافه كنيد و ميگوها را با نمك، فلفل سياه و نيمي از سير له شده، به مدت ۵ دقيقه تفت دهيد تا بپزند. سپس ميگو‌ها را هم از تابه خارج كنيد، دقت كنيد كه ميگوها را نبايد بيش از حد بپزيد؛ پخت زياد باعث سفت شدن ميگو مي‌شود.
  • پس از خارج كردن ميگوها از تابه، باقي‌مانده سير را با مابقي كره در آن بريزيد و كمي تفت دهيد. بعد اسفناج را به آن‌ها اضافه كنيد و به اندازه‌اي تفت دهيد كه اسفناج نيم‌پز شود.
  • بعد از نيم‌پز شدن اسفناج‌ها، شير را اضافه كنيد.
  • بعد از داغ شدن شير، خامه را اضافه كنيد. خامه را بايد كمي قبل‌تر از يخچال بيرون بگذاريد تا هم‌دماي محيط شود.
  • بعد از حل شدن خامه در شير، نوبت اضافه كردن پودر پنير پارمزان است.
  • زماني كه سس شما يكدست شد، ميگو و قارچ سرخ شده را به آن اضافه و مخلوط كنيد تا سس شروع به جوشيدن كند.
  • وقتي سس كاملا آماده شد، پاستا را با نمك و كمي روغن در آب جوش بپزيد و به سس ميگو و اسفناج اضافه كنيد. پاستا را به آرامي با سس گرم مخلوط و سپس سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با مطالب دانستني “زوال عقل چيست و چه نشانه‌ هايي دارد؟” را در مجله دانستني مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد

دستور پخت اسپاگتي با كوفته قلقلي مرغ

طرز تهيه لازانيا رژيمي با كدو

طرز تهيه خورشت بلدرچين با سس پرتقال

دستور پخت مرغ كبابي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.