دوشنبه ۲۲ دی ۹۹ ۱۶:۱۸ ۲۳ بازديد
يك فنجان اسفناج بيش از تمامي نياز روزانه بدن انسان، به ويتامين K و تقريبا تمامي ويتامين A را تامين ميكند.
خورشت قيمه اسفناج با لوبيا چشم بلبلي يكي از غذاهاي محلي استان فارس است. اين خورشت از لحاظ ظاهري شباهت زيادي به خورشت قرمه سبزي دارد اما مواد تشكيل دهنده اين دو غذا كاملا متفاوت است، انواع غذاهاي خوشمزه ايراني را در بخش آشپزي ايراني مجله دلتا ميتوانيد مطالعه كنيد.
مواد لازم
- گوشت: ۲۰۰ گرم
- اسفناج خام: ۴۰۰ گرم
- لوبيا چشم بلبلي: ۱/۵ پيمانه
- پياز خرد شده: نصف ليوان
- شنبليله: ۱ قاشق غذا خوري
- روغن: به مقدار لازم
- نمك: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه خورشت قيمه اسفناج با لوبيا چشم بلبلي
- پياز خرد كرده را در روغن تفت ميدهم و پس از سبك شدن پياز مقداري زردچوبه به آن اضافه ميكنيم.
- گوشت را به قطعات ريز خرد كرده در پياز تفت ميدهيم.
- زمانيكه گوشت تغيير رنگ داد به آن مقداري آب اضافه ميكنيم تا با شعله ملايم بپزد.
- لوبيا را جداگانه با كمي زردچوبه آب پز ميكنيم.
- اسفناج را نيز پس از خرد كردن بخارپز كرده با يك قاشق غذاخوري شنبليله در پياز تفت ميدهيم .
- اكنون همه مواد را باهم مخلوط كرده روي شعله ملايم ميگذاريم تا كاملا جا بيفتد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با مطالب سلامتي “كروناي انگليسي چيست” را در مجله سلامتي مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد