یکشنبه ۲۱ دی ۹۹ ۱۱:۱۸ ۲۳ بازديد
اين سوپ مقوي را يك ناهار خوب يا يك بشقاب شام در نظر بگيريد كه مي توانيد در آن از هر نوع سبزيجاتي كه دوست داريد، استفاده كنيد.
سوپ پاستا و نخود يك پيشغذاي لذيذ و بسيار ساده ايتاليايي است. مواد اوليه براي تهيه آن بسيار راحت پيدا ميشوند و اين سوپ نوعي غذاي كمخرج و كمهزينه محسوب ميشود. اين سوپ يكي از سوپهاي لذيذ غذاهاي ملل است. در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم
- روغن زيتون: ۳ قاشق غذاخوري
- ساقه كرفس ريز خرد شده: ۲ عدد متوسط
- هويج ريز خرد شده: ۱عدد
- پياز ريز خرد شده: ۱ عدد
- عصاره سبزيجات: ۶ فنجان
- نخود پخته: ۴۰۰ گرم
- ماكاروني فرمي: ۲۰۰ گرم
- نمك: به ميزان دلخواه
- زردچوبه: به ميزان دلخواه
- فلفل سياه: به ميزان دلخواه
- جعفري خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
- پنير پارمزان: كمي براي تزيين
طرز تهيه سوپ پاستا
- قابلمه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و روغن را داخل آن بريزيد.
- پس از آنكه روغن كمي داغ شد پياز، كرفس و هويج خرد شده را داخل قابلمه بريزيد.
- سبزيجات را حدود ۸ الي ۱۰ دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند.
- عصاره سبزيجات و نخود پخته را اضافه كنيد و اجازه دهيد سوپ به مدت ۱۰ دقيقه بپزد.
- نصف نخودها را خارج كنيد و با گوشت كوب يا بلندر له كنيد تا به شكل پورهاي نرم دربيايد.
- پوره نخود را مجددا داخل قابلمه بريزيد.
- پاستا را به سوپ اضافه كنيد و حدود ۱۰ الي ۱۵ دقيقه بپزيد.
- سوپ پاستا و نخود را به ميزان دلخواه با نمك و فلفل سياه مزه دار كنيد.
- جعفري خرد شده را اضافه كنيد و بعد از چند دقيقه قابلمه سوپ را از روي حرارت برداريد.
- سوپ پاستا و نخود را در ظرف مناسب بكشيد و با پنير پارمزان تزيين و سرو كنيد.
- اگر دوست داشتيد ميتوانيد به سوپتان كمي خامه بيفزاييد. همچنين با مقداري خامه رقيق و هم زده شده ميتوانيد سوپ را تزيين كنيد.
- در ظرفي كه قرار است سوپ را در آن بكشيد ۲۵ گرم كره بريزيد و روي آن دو قاشق سوپخوري آبليمو تازه بريزيد. حواستان باشد كه اين مواد را اصلا هم نزنيد. سوپ داغ را كه روي كره و آبليمو ريختيد كمي صبر كنيد تا لايهاي روي سوپ درست شود. اين روش طعم و مزه سوپ را فوق العاده خواهد كرد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با مطالب دانستني، “توقف واتس اپ در گوشي ميليون ها كاربر” را در مجله دانستني مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه همبرگر گياهي لوبيا سفيد
طرز تهيه املت مكزيكي؛ املت مقوي و انرژي زا
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد