• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت بوقلمون برياني

۲۲ بازديد

بوقلمون برياني يكي از خوشمزه‌ترين غذاهاي گوشتي است. گوشت بوقلمون چربي اشباع بسيار كمي دارد.

بوقلمون برياني

گوشت بوقلمون يكي از لذيذترين گوشت‌هاي قابل مصرف براي عموم اقشار جامعه است اما درست كردن يك خوراك بوقلمون خوشمزه كار آساني نيست. در اين نوشتار از مجله اينترنتي دلتا با طرز تهيه بوقلمون برياني با ما همراه باشيد.

مواد لازم

  • كره: ۵۰ گرم
  • تره فرنگي: ۱ عدد
  • سير: ۲ عدد
  • نان: ۱۴۰ گرم
  • سيب: ۱ عدد
  • مغز گردو: ۵۵ گرم
  • مريم گلي: ۲ قاشق
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • بوقلمون: ۱ عدد
  • آرد: ۲ قاشق
  • سيب زميني: ۱ عدد
  • لوبيا سبز: به مقدار لازم
  • كدو تنبل: به مقدار لازم

طرز تهيه بوقلمون برياني

طرز تهيه بوقلمون برياني

  • ۲۰ گرم از كره را داخل يك ماهيتابه متوسط ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد. (براي مطالعه طرز تهيه انواع برياني به مجله آشپزي دلتا مراجعه كنيد.)
  • سير و تره‌فرنگي را به آن اضافه كرده و به مدت ۵ دقيقه سرخ كنيد؛ سپس آن‌ها را درون ظرف ديگري بريزيد و خمير نان ريز شده، سيب، مريم گلي، گردو و تخم‌مرغ را اضافه كرده و با هم تركيب كنيد.
  • مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كنيد.
  • فر را روي حرارت ۱۸۰ درجه سلسيوس تنظيم كنيد.
  • داخل شكم بوقلمون را با تركيبي كه قبلا حاضر كرديم پر كرده، پاهاي بوقلمون را با نخ آشپزخانه به هم گره بزنيد و بال‌ها را در قسمت زير شكم جمع كنيد.
  • ۱ تا ۲ ليوان آب مرغ درون ماهيتابه بريزيد و بوقلمون را داخل آن قرار دهيد. سينه بوقلمون بايد به سمت بالا باشد.
  • بوقلمون را به مدت ۲ ساعت داخل فر گذاشته و هر ۳۰ دقيقه به آن سر بزنيد.
  • بوقلمون برياني را از فر خارج كرده و روي يك سيني بگذاريد و آن را با سيب‌زميني، كدو تنبل و لوبيا سبز سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع غذاهاي خوشمزه  “طرز تهيه بلدرچين سوخاري” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

ته‌انداز مرغ؛ زعفراني و معطر

طرز تهيه كباب تابه اي در فر

طرز تهيه ارده پلو

طرز تهيه كله پاچه پلو شيرازي

طرز تهيه خوراك بره

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.