• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت سوپ جو با شير و خامه

۲۵ بازديد

سوپ سفيد يا سوپ شير با جو از جمله محبوب‌ترين پيش غذاهاست كه ميهماني‌ها را جذاب مي‌كند.

دستور پخت سوپ جو با شير و خامه

سوپ جو سفيد يكي از انواع سوپ‌هاي مجلسي و پرطرفدار ايراني است كه از پيش‌غذاهاي رستوراني هم محسوب مي‌شود. اين سوپ در كنار سوپ‌هاي معروفي مثل سوپ شير و سوپ جو قرمز بيشتر در مجالس و مهماني‌ها سرو مي‌شود. مطلب دستور پخت سوپ جو با شير و خامه را در مجله اينترنتي دلتا مطالعه كنيد.

مواد لازم:

  • جو پوست‌كنده خشك: ۲۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • هويج خردشده: ۲ عدد متوسط
  • جعفري ساتوري شده: ۲ قاشق سوپ‌خوري
  • خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
  • شير: ۱ ليتر
  • مرغ ريز شده: ۱۰۰ گرم
  • آب‌ليمو ترش: ۲ قاشق سوپ‌خوري
  • فلفل سفيد: ۱ قاشق چاي‌خوري
  • نمك: به ميزان كم

طرز تهيه سوپ جو

دستور پخت سوپ جو با شير و خامه

(براي مطالعه انواع پيش غذا به مجله آشپزي دلتا مراجعه كنيد.)

  • ابتدا جو را در قابلمه‌اي نسبتا بزرگ بريزيد، سپس هويچ را اضافه كنيد و اجازه بدهيد بپزد.
  • مرغ را با يك پياز و هويج كامل داخل قابلمه‌اي بپزيد و از هيچ گونه ادويه‌اي استفاده نكنيد.
  • شير را به جو اضافه كنيد و اجازه بدهيد با حرارت ملايم بپزد و با شير مغزپخت شود.
  • نمك و فلفل سفيد را اضافه كنيد.
  • قارچ را خرد كنيد و به سوپ اضافه كنيد.
  • گوشت مرغ پخته شده را ريش ريش كنيد و به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد.
  • اكنون چند قاشق سوپ جو شير و خامه در يك كاسه بريزيد و با هم مخلوط كنيد و مستقيم به سوپ اضافه كنيد.
  • بعد از آماده شدن جعفري را اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با تهيه انواع سوپ مطلب “طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه سوپ شلغم و مرغ

طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا

طرز تهيه سوپ بادام زميني

طرز تهيه سوپ نخود فرنگي

طرز تهيه سوپ زمستاني مقوي و خوشمزه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.