سه شنبه ۱۶ دی ۹۹ ۱۷:۰۸ ۳۳ بازديد
اين ساندويچ خوشمزه داراي كالري زيادي بوده و البته نسبت به ساندويچهاي ديگر كه از گوشت تهيه ميشود سالمتر و مغذيتر است.
ساندويچ رست بيف يكي از پرطرفدارترين ساندويچهاي در حال حاضر است كه به دليل نوع پخت آن طرفداران زيادي دارد. اين غذا اولين بار در كشور انگليس به شيوهاي ديگر و در فر پخته ميشد. در حال حاضر اين غذا به صورت ساندويچ در آمده كه تقريبا ميتوان گفت طعم آن براي همگان جذاب و دوست داشتني است. در ادامه مطلب طرز تهيه ساندويچ رست بيف را در مجله اينترنتي دلتا مطالعه كنيد.
مواد لازم
- گوشت گوساله: ۳۰۰ گرم
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- فلفلدلمهاي: ۱ عدد كوچك
- سس فرانسوي: ۲ قاشق غذاخوري
- پياز متوسط :۲ عدد
- پنير ورقهاي: به ميزان لازم
- نمك: به ميزان لازم
- فلفل: به ميزان لازم
- ادويه: به ميزان لازم
طرز تهيه ساندويچ رست بيف
(براي مطالعه طرز تهيه انواع ساندويچ به مجله آشپزي دلتا مراجعه كنيد.)
- ابتدا گوشت را همراه با پيازها، نمك، فلفل و ادويه ( زردچوبه ، پاپريكا ، كاري ، پودرسير ) بپزيد.
- پس از پخت، گوشت را خلال كنيد.(ريش ريش كنيد)
- قارچ را جداگانه همراه با مقداري كره با حرارت بالا سرخ كنيد.
- پياز دوم را خلال و سرخ كنيد.
- زماني كه پياز طلايي شد، گوشت خلال شده و قارچ را اضافه كنيد و كمي پودر آويشن و فلفل بزنيد و يكي دو قاشق از آب گوشت را اضافه كنيد.
- مواد را كمي با هم تفت دهيد تا مواد مزه دار شود.
- در آخر فلفل دلمهاي را اضافه كنيد و كمي با مواد تفت دهيد تا فلفل كمي نرم شود.
- از مخلوط نان باگت يا نان تست همراه با مخلفات دلخواهتان ( چيپس خلال ، كاهو ، گوجه فرنگي ، خيار شور ) بريزيد و روي مخلفات پنير ورقهاي پيتزا يا گودا بگذاريد.
- براي چند لحظه ساندويچ را در فر يا ماكروفر بگذاريد تا پنير آب شود ولي دقت كنيد نان ساندويچ خشك نشود.
- در نهايت ساندويچ را سرو كنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع ساندويچ “طرز تهيه ساندويچ مغز” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
پاي گوشت و سيب زميني؛ غذايي مدرن و ساده
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد