• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت كشك پياز

۲۹ بازديد

 كشك پياز از غذاهاي سنتي استان كهكيلويه و بويراحمد است. همان‌طور كه از اسم اين غذا پيداست مواد تشكيل دهنده اين غذا كشك و پياز است. اين غذا در دسته آبگوشت‌ها قرار مي‌گيرد

غذاهاي آبكي در زمان‌هاي قديم در ايران بسيار مرسوم بوده است به نحوي كه بيشتر از اين غذاها استفاده مي‌شده و كمتر به سراغ برنج مي‌رفتند. تقريبا در اكثر شهرهاي ايران با انواع مواد خوراكي به علاوه كشك از اين دسته غذاهاي آبكي زياد تهيه مي‌شده است كه علاوه بر آسان بودن بسيار مقوي بوده و انرژي لازم را به بدن مي‌رسانده است. در ادامه طرز تهيه كشك پياز را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه كشك پياز

مواد لازم

  • كشك: ۵۰۰ گرم
  • پياز متوسط: ۲ عدد
  • مغز گردو: ۲ قاشق غذاخوري
  • شكر: ۱ قاشق مربا خوري

طرز تهيه كشك پياز

(براي مطالعه انواع غذاهاي سنتي ايراني به مجله آشپزي مراجعه كنيد.)

  • ابتدا كشك را (اگر از نوع خشك است) خيس كنيد.
  • سپس با پياز تازه، گردو و شكر بكوبيد.
  • اين غذا همراه با نان سرو مي‌شود.
  • مي‌توانيد از كشك مايع هم استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي مطالعه بيشتر “طرز تهيه آبگوشت به را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه كوفته تبريزي

شامي كباب، ترد و خوشمزه

واويشكا مرغ؛ غذاي روسي در آشپزخانه گيلاني

طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا

دستور پخت كشك كدو

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.