• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت رولت سوخاري

۲۵ بازديد

رولت يكي از غذاهاي لذيذ و خوشمزه است، تصور كنيد كه اگر سوخاري نيز باشد خوشمزگي آن دو چندان خواهد شد.

رولت سوخاري

اين رولت با استفاده از فيله گوساله و هويج و كدو درست مي‌شود. به طور كلي مواد اوليه اين رولت مناسب يك غذاي كامل است و مي‌توانيد از رولت سوخاري به عنوان يك وعده‌ ناهار يا شام استفاده كنيد. در ادامه طرز تهيه رولت سوخاري را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه رولت سوخاري

مواد لازم

  • فلفل دلمه‌اي زرد: ۲ عدد
  • هويج: ۲ عدد
  • كدو: ۲ عدد
  • فيله گوساله: ۶ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد: ۴ قاشق سوپخوري
  • روغن: به مقدار كافي
  • نمك: به مقدار كافي
  • فلفل: به مقدار كافي

مواد لازم پودر سوخاري

  • آرد سوخاري: ۱۰۰ گرم
  • پنير پارمزان: ۵۰ گرم
  • سياه دانه: ۵۰ گرم

طرز تهيه رولت سوخاري

(براي مطالعه طرز تهيه انواع رولت به مجله آشپزي دلتا مراجعه كنيد.)

  • تمام سبزيجات را آب پز كنيد.
  • فيله را با بيفتك بكوبيد تا كمي نازك شود.
  • سپس نمك و فلفل به آن بزنيد و سبزيجات را روي آن بگذاريد.
  • سپس فيله‌ها را رول كنيد و توسط خلال دندان آن‌ها را ببنديد.
  • رول‌ها را ابتدا درون آرد و سپس درون پودر سوخاري زده و در تابه سرخ كنيد.
  • اين رولت را مي‌توان به مقدار كمي روغن آغشته كرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نيم ساعت در فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد قرار داد تا طلايي شود، سپس خلال‌هاي دندان را بيرون آورده و سرو نماييد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع رولت “رولت مرغ و سبزيجات” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

پاي گوشت و سيب زميني؛ غذايي مدرن و ساده

واويشكا مرغ؛ غذاي روسي در آشپزخانه گيلاني

طرز تهيه آش شوربا

ته ديگ زعفراني با ماست

دستور پخت آبگوشت به

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.