شنبه ۱۳ دی ۹۹ ۱۵:۲۷ ۲۰ بازديد
سوپ يكي از پيشغذاهاي لذيذ و مقوي است. اين سوپ هندي با ادويه هاي زياد و مواد غني يك سوپ عالي براي زمستان است.
در آشپزي وقتي اسم هند به ميان ميآيد، يعني دنيايي از ادويهها با عطرهاي خاص و طعمهاي مختلف كه حسابي طعم و مزه غذا را تحت تاثير قرار ميدهند. در طرز تهيه اين سوپ هندي ادويهها و چاشنيهاي مختلف با طبع گرم استفاده شده كه به همين خاطر سرشار از آنتي اكسيدان و ويتامينC است، و در فصل سرما براي جلوگيري از سرماخوردگي و آنفولانزا حسابي به كارتان ميآيد.در ادامه طرز تهيه سوپ هندي را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- جو: ۱۰۰ گرم
- كدو تنبل: ۲۰۰ گرم
- سيب زميني شيرين: ۲۰۰ گرم
- روغن نباتي: دو قاشق غذاخوري
- دانه خردل: نصف قاشق چايخوري
- زيره: يك قاشق چايخوري
- فلفل قرمز: دو عدد
- برگ بو: يك عدد
- ميخك: دو عدد
- چوب دارچين كوچك: يك عدد
- زردچوبه: نصف قاشق چايخوري
- پياز بزرگ: يك عدد
- سير: دو حبه
- جعفري: ۸۰ گرم
- پاپريكا: يك قاشق چايخوري
- تخم گشنيز: يك قاشق چايخوري
- عدس قرمز: ۲۲۵ گرم
- گوجه فرنگي: دو عدد
- گشنيز: ۵۰ گرم
- زنجبيل (رنده شده): يك قاشق چايخوري
- آبليمو: يك قاشق چايخوري
طرز تهيه سوپ هندي
- براي تهيه سوپ هندي شما ابتدا بايد ۱۰۰ گرم جو را شسته و با مقداري آب داخل يك قابلمه روي حرارت بگذاريد تا نرم شود. سپس آن را آبكش كرده و كنار قرار دهيد. روغن را داخل يك قابلمه متوسط ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.
- دانه خردل، دانههاي زيره، برگ بو، ميخك، دارچين و زردچوبه را داخل روغن ريخته و تفت دهيد تا دانهها شروع به ترك خوردن كنند. فلفل قرمز را هم شسته و به صورت ريز خرد كنيد و به مواد اضافه كنيد. (براي خواندن سوپ هاي لذيذ براي فصلي سرما مجله آشپزي را مطالعه كنيد.)
- يك عدد پياز بزرگ را خرد كنيد. حبههاي سير را هم خيلي ريز خرد كرده و به مواد اضافه كنيد. حدود ۵ تا ۸ دقيقه مواد را تفت دهيد تا نرم شوند.
- در اين فاصله دسته جعفري را خرد كنيد. سيب زميني شيرين را هم خرد كنيد. جعفري خرد شده را همراه كره، سيب زميني شيرين به مواد اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد. سبزيجات بايد كاملا با روغن و ادويهها مخلوط شود.
- حالا تخم گشنيز، پاپريكا و مقداري نمك روي مواد بپاشيد و دوباره هم بزنيد تا كاملا مزهها به خورد هم روند.
- در اين مرحله گوجه فرنگي را خرد كنيد. عدس قرمز را همراه جو و گوجه فرنگي و يكونيم ليتر آب به مواد اضافه كنيد. بگذاريد تا آب روي حرارت به جوش آمده و سبزيجات آرام نرم شده و بپزند. وقتي عدس تقريبا پخته شد، گشنيز را شسته و خرد كنيد. سپس همراه زنجبيل و آبليمو به سوپ اضافه كنيد. بگذاريد تا مواد روي حرارت ملايم بمانند تا كاملا پخته شده و سوپ هندي زمستاني جا بيفتد.
پيشنهاد مطالعه : براي مطالعه بيشتر “طرز تهيه سوپ هويج” را در مجله دلتا مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد