• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه سوپ زمستاني مقوي و خوشمزه

۲۰ بازديد

سوپ يكي از پيش‌غذاهاي لذيذ و مقوي است. اين سوپ هندي با ادويه هاي زياد و مواد غني يك سوپ عالي براي زمستان است.

سوپ هندي

در آشپزي وقتي اسم هند به ميان مي‌آيد، يعني دنيايي از ادويه‌‌ها با عطرهاي خاص و طعم‌هاي مختلف كه حسابي طعم و مزه غذا را تحت تاثير قرار مي‌دهند. در طرز تهيه اين سوپ هندي ادويه‌ها و چاشني‌هاي مختلف با طبع گرم استفاده شده كه به همين خاطر سرشار از آنتي اكسيدان و ويتامينC است، و در فصل سرما براي جلوگيري از سرماخوردگي و آنفولانزا حسابي به كارتان مي‌آيد.در ادامه طرز تهيه سوپ هندي را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه سوپ هندي

مواد لازم

  • جو: ۱۰۰ گرم
  • كدو تنبل: ۲۰۰ گرم
  • سيب زميني شيرين: ۲۰۰ گرم
  • روغن نباتي: دو قاشق غذاخوري
  • دانه خردل: نصف قاشق چاي‌خوري
  • زيره: يك قاشق چاي‌خوري
  • فلفل قرمز: دو عدد
  • برگ بو: يك عدد
  • ميخك: دو عدد
  • چوب دارچين كوچك: يك عدد
  • زردچوبه: نصف قاشق چاي‌خوري
  • پياز بزرگ: يك عدد
  • سير: دو حبه
  • جعفري: ۸۰ گرم
  • پاپريكا: يك قاشق چاي‌خوري
  • تخم گشنيز: يك قاشق چاي‌خوري
  • عدس قرمز: ۲۲۵ گرم
  • گوجه فرنگي: دو عدد
  • گشنيز: ۵۰ گرم
  • زنجبيل (رنده شده): يك قاشق چاي‌خوري
  • آبليمو: يك قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه سوپ هندي

  • براي تهيه سوپ هندي شما ابتدا بايد ۱۰۰ گرم جو را شسته و با مقداري آب داخل يك قابلمه روي حرارت بگذاريد تا نرم شود. سپس آن را آبكش كرده و كنار قرار دهيد. روغن را داخل يك قابلمه متوسط ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.
  • دانه خردل، دانه‌هاي زيره، برگ بو، ميخك، دارچين و زردچوبه را داخل روغن ريخته و تفت دهيد تا دانه‌ها شروع به ترك خوردن كنند. فلفل قرمز را هم شسته و به صورت ريز خرد كنيد و به مواد اضافه كنيد. (براي خواندن سوپ هاي لذيذ براي فصلي سرما مجله آشپزي را مطالعه كنيد.)
  • يك عدد پياز بزرگ را خرد كنيد. حبه‌هاي سير را هم خيلي ريز خرد كرده و به مواد اضافه كنيد. حدود ۵ تا ۸ دقيقه مواد را تفت دهيد تا نرم شوند.
  • در اين فاصله دسته جعفري را خرد كنيد. سيب زميني شيرين را هم خرد كنيد. جعفري خرد شده را همراه كره، سيب زميني شيرين به مواد اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد. سبزيجات بايد كاملا با روغن و ادويه‌ها مخلوط شود.
  • حالا تخم گشنيز، پاپريكا و مقداري نمك روي مواد بپاشيد و دوباره هم بزنيد تا كاملا مزه‌ها به خورد هم روند.
  • در اين مرحله گوجه فرنگي را خرد كنيد. عدس قرمز را همراه جو و گوجه فرنگي و يك‌ونيم ليتر آب به مواد اضافه كنيد. بگذاريد تا آب روي حرارت به جوش آمده و سبزيجات آرام نرم شده و بپزند. وقتي عدس تقريبا پخته شد، گشنيز را شسته و خرد كنيد. سپس همراه زنجبيل و آبليمو به سوپ اضافه كنيد. بگذاريد تا مواد روي حرارت ملايم بمانند تا كاملا پخته شده و سوپ هندي زمستاني جا بيفتد.

پيشنهاد مطالعه : براي مطالعه بيشتر “طرز تهيه سوپ هويج را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه سوپ شلغم و مرغ

فينگرفود گياهي

طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا

طرز تهيه سوپ بادام زميني

طرز تهيه سوپ نخود فرنگي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.