• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت آبگوشت به

۲۳ بازديد

آبگوشت احتمالا غذاي مورد علاقه بيشتر ايراني‌ها است كه در نقاط مختلف ايران طرز تهيه خودش را دارد آبگوشت به يكي از انواع آبگوشت‌ها است كه بسيار لذيذ است.

آبگوشت به يكي از غذاهاي سنتي استان قم است. آبگوشت از غذاهايي است كه براي اين كه طعم بهتري داشته باشد بايد زمان پختش را طولاني‌تر كرد. هر چه حرارت ملايم‌تر و زمان پخت بيشتر باشد، خوشمزه‌تر خواهد بود در ادامه مطلب طرز تهيه آبگوشت به را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.

طرز تهيه آبگوشت به

مواد لازم

  • گوشت: ۴۰۰ گرم
  • نخود: نصف پيمانه
  • لوبيا: يك پيمانه
  • به متوسط: ۲ عدد
  • پياز متوسط: ۲ عدد
  • رب گوجه: يك قاشق غذاخوري
  • نمك: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم

طرز تهيه آبگوشت به

(براي مطالعه غذاهاي لذيذ شهرهاي مختلف ايران به مجله آشپزي مراجعه كنيد.)

  • ابتدا پيازها و به‌ها را خرد كنيد.
  • گوشت، فلفل، زردچوبه و ادويه را در قابلمه بريزيد و روي شعله گاز قرار دهيد.
  • سپس ۶ ليوان آب در آن بريزيد.
  • نخود، لوبيا، به و پياز را اضافه كرده بگذاريد با حرارت كم بجوشد و جا بيفتد.
  • در آخر، رب گوجه فرنگي را بيفزاييد و پس از پخت كامل مواد، نمك را هم اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي مطالعه بيشتر “طرز تهيه آبگوشت گندم را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

ته‌انداز مرغ؛ زعفراني و معطر

طرز تهيه ته چين اسفناج

ته ديگ زعفراني با ماست

طرز تهيه خورشت بلدرچين با سس پرتقال

طرز تهيه خوراك بره

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.