شنبه ۱۳ دی ۹۹ ۱۴:۱۶ ۱۹ بازديد
پلوهاي مخلوط غذاي موردعلاقه ايراني ها است كه ساده پخت ميشود در اين مطلب يكي از لذيذترين پلوهاي مخلوط را ميخوانيد.
نخود پلو يكي از انواع غذاهاي معروف و لذيذ كشور تركيه و شهر استانبول است. اين غذا در اين كشور به نام نوهوتلو پيلاو معروف است. طبخ اين غذا بسيار ساده و راحت است و در زمان بسيار كمي ميتوانيد آن را آماده كنيد. از اين رو حتما توصيه ميكنيم كه اين غذا را در منزل براي وعده غذايي خود آماده كنيد و از طعم لذيذ و عالي آن لذت ببريد. در ادامه مطلب طرز تهيه نخود پلو را در مجله اينترنتي دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- نخود: نصف پيمانه
- گوشت: ۱۵۰ گرم
- برنج: ۲ پيمانه
- پياز متوسط: ۱ عدد
- زعفران: به ميزان لازم
- دارچين: نصف قاشق مرباخوري
- نمك، زردچوبه و فلفل قرمز: به ميزان لازم
طرز تهيه نخود پلو
(براي مطالعه انواع پلوي مخلوط به مجله آشپزي مراجعه كنيد.)
- ابتدا نخود را در قابلمه بريزيد و ۲ ليوان آب به آن اضافه و بر روي حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد.
- بعد از يك ساعت و نيم كه نخودها خوب پخته شد آن را آبكش كنيد.
- در يك ماهيتابه ديگر پياز نگيني خرد شده را سرخ كنيد.
- سپس گوشت چرخ كرده، نمك، زردچوبه و فلفل را به ماهيتابه اضافه و مواد را مخلوط كنيد.
- بعد از كمي تفت دادن مواد در ماهيتابه نخود، دارچين و زعفران را اضافه كنيد.
- برنج را در قابلمه ديگر آماده و آبكش كنيد.
- حالا مايع نخود پلو را با برنج آبكش شده مخلوط كنيد و سپس در قابلمه دم بگذاريد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني “طرز تهيه كته زردآلو” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد