• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

ته‌انداز مرغ؛ زعفراني و معطر

۲۷ بازديد

ته انداز مرغ برخلاف اسم به ظاهر سختش يك غذاي ساده و البته بسيار لذيذ و خوشمزه است كه به آن ارمني پلو نيز مي‌گويند.

ته-انداز-مرغ

در پخت ته انداز مرغ يا ارمني‌پلو، به جاي ته‌ديگ نان، سيب‌زميني يا ته‌ديگ برنج، مرغ ته‌ديگ شده خواهيد داشت. در اين غذا نوع برنج مهم نيست يعني مي‌توانيد ته انداز مرغ را با سبزي پلو، لوبيا پلو، عدس پلو يا هر نوع پلوي ديگري كه مي‌پسنديد استفاده كنيد. براي خواندن طرز تهيه ته انداز مرغ زعفراني به مجله اينترنتي دلتا مراجعه كنيد.

طرز تهيه ته انداز مرغ

 

مواد لازم

  • ران يا سينه مرغ ۶ تكه (اگر بال مرغ استفاده مي‌كنيد چند تكه بيشتر)
  • برنج ۴ ليوان
  • زعفران دم كرده غليظ ۵ قاشق
  • پياز ۱ عدد
  • نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • پودر سير و پودر پاپريكا به مقدار لازم
  • روغن مايع به مقدار لازم

طرز تهيه ته انداز مرغ

  • برنج را در آب و نمك خيس كنيد.
  • تكه‌هاي مرغ را با پياز خرد شده، نمك، زعفران، پودر سير و پودر پاپريكا مزه‌دار كنيد. بعد از چند ساعت مرغ‌هاي مزه‌دار شده را از يك طرف خوب سرخ كنيد. سمت ديگر مرغ كه قرار است كف قابلمه قرار بگيرد نيازي به سرخ شدن ندارد.
  • در اين فاصله برنج را آبكش كنيد. برنج نبايد نرم شود.
  • كف قابلمه مقداري روغن بريزيد و وقتي روغن داغ شد مرغ‌ها را از سمتي كه سرخ نشده است كف قابلمه بچينيد.
  • مقداري از برنج را با كمي زعفران قاطي كنيد. لابه لا و روي مرغ‌ها برنج بريزيد و آن را پهن كنيد. برنج زعفراني را دور قابلمه بريزيد تا هنگام سرو غذا لايه زعفراني برنج مشخص‌تر باشد.
  • روي برنج را مخلوطي از كره آب شده و زعفران دم كرده بريزيد و با كف دست برنج را كمي فشار دهيد. ته انداز مرغ را روي شعله ملايم گاز و شعله پخش‌كن به مدت يك الي يك و نيم ساعت دم بگذاريد تا مرغ‌ها حسابي سرخ و حنايي شوند. بعد از پخت ته انداز را به صورت قالبي در يك ديس گرد برگردانيد.
  • براي درست كردن ته انداز مرغ طعم زعفران را جدي بگيريد و در استفاده از آن دست و دلباز باشيد. طعم اصلي اين غذا بستگي به زعفراني دارد كه براي پخت استفاده مي‌كنند. زعفران دم كرده مرغوب و غليظ عطر و بوي بي‌نظيري به اين غذا مي‌بخشد.

براي آشنايي با دستور پخت غذاهاي خوشمزه و متنوع به مجله آشپزي دلتا مراجعه كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذا با مرغ “جوجه‌ كباب لبناني با سس سير توم” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه ته چين اسفناج

طرز تهيه قنبرپلو شيرازي 

طرز تهيه برياني مرغ

كباب كوبيده مرغ تابه اي

طرز تهيه قارچ پلو

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.