سه شنبه ۰۹ دی ۹۹ ۱۵:۳۱ ۲۸ بازديد
برياني مرغ غذاي بسيار معطر و خوشمزهاي است كه تركيبي از مرغ و سبزيجات است.
مرغ برياني يكي از خوشمزهترين و رضايتبخشترين غذاهايي است كه ميتوانيد بپزيد و نوش جان كنيد. صرف نظر از طعم بينظير، اين روش پخت نيز يكي از سادهترين راهها براي تهيه يك ناهار يا شام خانوادگي خوشمزه است. طرز تهيه مرغ بريان در فر را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- مرغ كامل: (حدود ۲ كيلوگرم)
- نمك كوشر: به مقدار لازم
- فلفل سياه تازه: به مقدار لازم
- هويج، كرفس و پياز: به مقدار لازم
- عصاره مرغ يا آب گوشت مرغ: دو فنجان
- كره: ۱ قاشق غذاخوري
- آرد: ۱ قاشق غذاخوري
- سير، گياهان تازه و مركباتي مانند ليمو يا پرتقال: به ميزان لازم
طرز تهيه مرغ بريان در فر
- دماي فر را به ۴۲۵ درجه برسانيد.
- اعضاي خوراكي مرغ (مانند سنگدان، دل و جگر و گردن) را از شكم مرغ جدا كرده و داخل و خارج آن را با دستمال كاغذي حوله اي به خوبي خشك كنيد.
- داخل و بيرون مرغ را كاملا به كره آغشته كرده، سپس آن را با نمك كوشر و فلفل سياه تازه مزه دار كنيد.
- نصف پياز و يك ساقه كرفس و يك هويج متوسط را خرد كنيد. اين سبزيجات خرد شده را در كف ماهيتابه پخش كنيد. اين سبزيجات بعدا براي تهيه سس مرغ مورد استفاده قرار مي گيرد.
- توري يا همان قفسه را روي سبزيجات خرد شده درون تابه قرار دهيد و مرغ را روي قفسه قرار دهيد.
- حالا مرغ را به مدت يك ساعت و ۱۵ دقيقه درون فر بگذاريد.
- تابه حاوي سبزيجات كبابي را روي شعله گاز بگذاريد. يك قاشق غذاخوري كره به آن اضافه كنيد و با حرارت متوسط كره را ذوب كنيد.
- بعد از ذوب كامل كره، يك قاشق غذاخوري آرد به سبزيجات اضافه كرده و هم بزنيد تا خمير شود.
- حالا ۲ فنجان عصاره مرغ يا آب مرغ كه در قسمت مواد مورد نياز عنوان شد را درون تابه بريزيد و هم بزنيد تا به خوبي تركيب شوند. با حرارت متوسط آن را بجوشانيد تا زماني كه به غلظت مناسب برسد.
- حالا سس را با استفاده از يك صافي صاف كنيد، و سپس با نمك كوشر و فلفل سياه آن را مزه دار كنيد.
- زماني كه سس آماده شد، مي توانيد مرغ را ببُريد و با اين سس خوشمزه سرو كنيد.
همچنين بخوانيد:
طرز تهيه و مزه دار كردن جوجه كباب در فر
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد