• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت رولت مرغ شكم پر

۲۱ بازديد

رولت مرغ شكم پر غذايي لذيذ و شيك است كه مي‌تواند سفره شما و ميهماني شما را رنگين و خوشمزه كند.

رولت مرغ شكم پر

رولت مرغ شكم‌پر براي مهماني و تولد و …  و به عنوان يك غذاي نوني براي ناهار و شام بسيار پركاربرد است. طرز تهيه اين غذاي لذيذ را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه رولت مرغ شكم پر

مواد لازم

  • سينه مرغ بدون استخوان: ۱ كيلوگرم
  • كره نرم شده: ۱۵۰ گرم
  • ژامبون مرغ: ۵۰۰ گرم
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • پنير فتا خرد شده: ۴۰۰ گرم
  • اسفناج پاك شده و ريز خرد شده: ۵۰۰ گرم
  • پيازداغ: ۱۰۰ گرم
  • نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • نخ استريل مخصوص آشپزي

طرز تهيه رولت مرغ شكم پر

  • ابتدا فر را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد. سپس مواد مياني رولت مرغ را درست كنيد. پيازها را به صورت خلال نازك خرد كنيد و تفت دهيد. قارچ‌ها را برش بزنيد و در مقداري كره تفت دهيد. در همان ماهيتابه اسفناج‌ها را هم تفت دهيد.
  • سينه مرغ را به صورت افقي برش بزنيد و فيله كنيد. حالا فيله‌ها يا سينه مرغ بدون استخوان را با بيف تك‌كوب بكوبيد تا پهن شوند و با نمك و فلفل سياه و قرمز مزه‌دار كنيد. نيمي از كره را روي حرارت ملايم آب كنيد و روي فيله‌ها را با قلم مو به كره آغشته كنيد. هر دو طرف فيله‌ها بايد به كره آغشته كنيد.
  • يك كيسه نايلوني تميز پهن كنيد و فيله‌ها را جوري روي كيسه نايلوني كنار هم بچينيد كه لبه فيله‌ها روي هم بيفتد. اگر هم از سينه مرغ بدون استخوان استفاده مي‌كنيد كه چه بهتر. حالا ژامبون مرغ را هم روي فيله‌ها بگذاريد.
  • در مرحله بعد، پنير فتا، قارچ، اسفناج و پياز داغ را روي ژامبون‌ها بچينيد. يك لايه نازك از اين مواد كافي است. حالا فيله مرغ را به همراه ژامبون و مخلفات روي آن رول كنيد و كيسه نايلوني را از روي رول برداريد و با نخ استريل محكم ببنديد. رولت را با فويل بپوشانيد و دو طرف فويل را ببنديد. فويل را در يك ظرف مخصوص فر بگذاريد و به مدت ۴۵ دقيقه تا ۱ ساعت در طبقه وسط فر بپزيد.
  • بعد از ۴۵ دقيقه يا يك ساعت رولت مرغ را از فر بيرون بياوريد، آن را از فويل خارج كنيد و با قلم مو باقي‌مانده روغن را روي آن بماليد. سپس به مدت ۱۵ دقيقه ديگر در طبقه وسط فر بگذاريد تا حسابي طلايي شود. وقتي رولت مرغ را از فر بيرون آورديد صبر كنيد تا كمي خنك شود سپس با يك چاقوي تيز به صورت رولتي برش بزنيد.

همچنين بخوانيد:

دستور پخت وافل مرغ با سس بوفالو

طرز تهيه سوپ شلغم و مرغ

طرز تهيه و مزه دار كردن جوجه كباب در فر

خورشت فسنجان با مرغ

كباب كوبيده مرغ تابه اي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.