• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه سوپ نخود فرنگي

۱۶ بازديد

به دليل ميزان بالاي آهن و ويتامين C موجود در آن، مصرف نخود سبز براي تقويت سيستم ايمني بدن توصيه مي‌شود.

سوپ نخودفرنگي

اين غذا از جمله غذاهاي خوشمزه‌اي است كه به روش‌هاي مختلفي پخته مي‌شود، برخي سوپ نخود فرنگي را با سبزيجاتي مثل ذرت، قارچ يا هويج مي‌پزند برخي ديگر در طرز تهيه آن از شير استفاده مي‌كنند. سوپ نخود فرنگي يك غذاي مقوي براي كودك هم هست. در ادامه مطلب طرز تهيه سوپ نخود فرنگي را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه سوپ نخودفرنگي

مواد لازم

  • روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
  • پياز خردشده: يك عدد
  • سير خردشده: يك قاشق غذاخوري
  • آويشن: به مقدار لازم
  • نخود فرنگي: ۲ ليوان
  • خامه يا شير : ۱ ليوان
  • نمك و فلفل سياه: به مقدار دلخواه

طرز تهيه انواع سوپ

طرز تهيه سوپ نخود فرنگي

  • در مرحله اول ابتدا بايد پياز خردشده، سير و آويشن را در ماهيتابه تفت دهيد.
  • پس از آن نخود فرنگي را به ماهيتابه اضافه مي‌كنيم. نخود فرنگي هم به همراه با مخلوط پياز، سير و آويشن كمي تفت داده مي‌شود
  • در مرحله بعدي، آب سبزيجات و شير نارگيل را به مخلوط آماده شده، اضافه مي‌كنيم. حرارت گاز را كمي بالا ببريد تا مخلوط به حالت جوش درآيد. نخود فرنگي‌ها در مخلوط آرام ‌آرام پخته مي‌شوند.
  • پس از آنكه نخود فرنگي ها پخته شدند، بايد با هم زن برقي مخلوط را به صورت پوره درآوريد. همزمان كمي نمك و فلفل به قابلمه اضافه كنيد و پنج دقيقه قابلمه را بر روي گاز بگذاريد تا مواد داخل قابلمه به حالت جوش درآيد. سوپ نخود فرنگي آماده سرو است
  • پس از آنكه نخود فرنگي ها پخته شدند، بايد با هم زن برقي مخلوط را به صورت پوره درآوريد. همزمان كمي نمك و فلفل به قابلمه اضافه كنيد و پنج دقيقه قابلمه را بر روي گاز بگذاريد تا مواد داخل قابلمه به حالت جوش درآيد. سوپ نخود فرنگي آماده سرو است
  • نخود فرنگي يا همان نخود سبز خواص و فوايد فوق‌العاده‌اي دارد. اين گياه حاوي موادي با ارزش غذايي بالا، چون ويتامين B، نشاسته، چربي و پروتئين است.
  • نخود فرنگي كالري بسيار كمي دارد و اغلب به دليل ويتامين‌هاي موجود در آن به كساني كه داراي رژيم‌هاي گياهخواري هستند، توصيه مي‌شود.
  • نخود سبز براي استخوان‌ها مفيد است و به دليل اين كه منبع غني از ويتامين K و D است، به جذب كلسيم كمك كرده و مانع از پوكي استخوان مي‌شود.
  • ويتامين K موجود در نخود فرنگي براي جلوگيري از ابتلا به بيماري‌هايي چون ورم مفاصل و آلزايمر بسيار مفيد است.
  • نخود فرنگي براي پيشگيري از سرطان معده بسيار توصيه مي‌شود.
  • اين گياه حاوي فيبر و آنتي‌اكسيدان فراوان است.

پيشنهاد مطالعه : براي مطالعه بيشتر “طرز تهيه سوپ هويج را در مجله دلتا مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه سوپ شلغم و مرغ

طرز تهيه سوپ شلغم و جو درماني براي كرونا

طرز تهيه سوپ بادام زميني

طرز تهيه آش بادمجان

طرز تهيه آش شوربا

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.