جمعه ۰۵ دی ۹۹ ۲۰:۳۵ ۲۱ بازديد
ناگت گوشت يكي از انواع ناگتهاي پر طرفدار است كه علاوه بر طعم خوشمزه، سريع نيز آماده سرو ميشود.
ناگت گوشت و مرغ يكي از لذيذترين غذاهاي دنيا است كه اكثر افراد آن را به صورت آماده از بيرون تهيه ميكنند. اما بهتر است بدانيد كه درست كردن اين غذاي خوشمزه بسيار ساده است و شما ميتوانيد بعد از آماده كردن مواد ناگت حتي آن را در فريزر نگهداري كنيد و هر زمان كه دوست داشتيد، آن را گرم كنيد. طرز تهيه ناگت گوشت سوخاري را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- گوشت چرخكرده: ۳۰۰ گرم
- نان سوخاري يا خرده نان: ۱ ليوان
- فلفل سياه: نصف قاشق چايخوري
- فلفل سفيد: نصف قاشق چايخوري
- پودر سير: نصف قاشق چايخوري
- تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد
- روغن براي سرخ كردن: به مقدار لازم
- نمك: به مقدار لازم
- كاهو و گوجه فرنگي براي تزئين: به مقدار لازم
طرز تهيه ناگت گوشت
- طرز تهيه ناگت گوشت هم مثل ناگت مرغ و ناگت ميگو ساده است. براي شروع ابتدا گوشت چرخكرده را داخل يك ظرف مناسب ميريزيد و مقداري نمك، پودر سير، فلفل سياه آسياب شده، پودر فلفل سفيد به آن اضافه ميكنيد و خوب هم ميزنيد. ميتوانيد براي اينكه مواد بهتر هم بخورند آنها را داخل غذاساز بريزيد و براي چند دقيقه دستگاه را روشن كنيد تا به خوبي با هم تركيب شوند. حال ۳ عدد تخم مرغ را در يك كاسه جدا بريزيد و خوب هم بزنيد و سپس در ظرفي جداگانه نگه داريد.
- در اين مرحله از طرز تهيه ناگت گوشت بايد مواد گوشتي مزهدار شده را به اندازه يك گردو برداريد و با دست آن را به شكل دلخواه درآوريد. سپس گوشت را به داخل ظرفي از آرد ذرت فرو ببريد تا آرد به سطح گوشت به خوبي بچسبد. پس از آن ناگتها را در تخم مرغ غوطهور كنيد و سپس داخل ظرفي از خرده نان يا نان سوخاري قرار دهيد تا پودر سوخاري تمام سطح ناگت را بپوشاند. اين كار را براي همه ناگتها تكرار كنيد. براي درست كردن اين ناگتها ميتوانيد آنها را به شكل لولهاي، دايره و يا هر شكلي كه دوست داريد حالت دهيد و بعد مراحل آرد ذرت، تخم مرغ و آرد سوخاري را به اتمام برسانيد
- در آخرين مرحله از طرز تهيه ناگت گوشت بايد مقداري روغن در ماهيتابه بريزيد و اجازه دهيد با شعله ملايم گرم شود. بعد از اينكه از داغ شدن روغن مطمئن شديد، ناگت گوشت چرخكرده سوخاري را به آرامي داخل روغن قرار دهيد تا سرخ شود و رنگ آن طلايي شود. استفاده از روغن بيشتر براي سرخ كردن ناگت موجب ميشود كه داخل ناگتها بهتر پخته شوند و از طرف سوخاري اطراف ناگت نيز تردتر و خوشمزهتر شود. بهتر است به اندازهاي روغن داخل ماهيتابه بريزيد كه سطح ناگت را بپوشاند. در نهايت براي سرو كردن ناگتها ميتوانيد ابتدا آنها را روي دستمال مخصوص قرار دهيد تا روغن اضافي آن جذب شود. سپس در يك ظرف به همراه گوجه فرنگي خرد شده و كاهو سرو كنيد و از طعم لذيذ آن در كنار خانواده لذت ببريد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با طرز تهيه انواع فستفود “طرز تهيه ناگت مرغ خانگي” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد