• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه بوقلمون شكم پر

۲۶ بازديد

 بوقلمون شكم پر

بوقلمون شكم پر يك غذاي خوش‌طعم و مجلسي است كه در مهماني‌هاي شب عيد، تولد و عروسي تهيه مي‌شود كه البته پختن آن هم وقت‌گير است و كمي قلق دارد. اما به زحمت يك بار پختنش مي‌ارزد. بوقلمون با خواص سرشاري كه دارد، مي‌تواند حسابي براي بدن مفيد باشد و از طرفي فوت و فن مزه دار كردن و گرفتن بوي زهم بوقلمون را رعايت كنيد حتما غذاي جذابي را روي ميزتان خواهيد داشت كه شما را به وجد مي‌آورد و اشتهايتان را باز مي‌كند اين غذا را در فر مي پزند در ادامه مطلب طرز تهيه بوقلمون شكم پر را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه بوقلمون شكم پر

مواد لازم

  • بوقلمون: ۱ عدد كامل
  • پياز: ۲ عدد متوسط
  • سير: ۸ تا ۱۰ حبه
  • كره: ۱۵۰ گرم
  • ليمو: دو عدد
  • نمك: ۱ قاشق چاي خوري
  • فلفل سياه: ۱/۲ قاشق چاي خوري
  • ريحان، جعفري، شويد: ۱ قاشق غذا خوري (ساطوري شده)
  • آويشن، رزماري: ۱ قاشق غذا خوري
  • زعفران دم كرده: ۱/۲ ليوان
  • گردوي خرد شده: ۱۰۰ گرم

بوقلمون و طرز تهيه آن

طرز تهيه بوقلمون شكم پر

  • در ابتدا و با شروع آماده كردن مواد اوليه براي تهيه بوقلمون مجلسي شكم‌پر، فر را روي ۱۷۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد.
  • بوقلمون را بشوييد و با دستمال خشك كنيد. گردن بوقلمون را جدا كنيد. مي‌توانيد بعدا از آن براي سوپ استفاده كنيد.
  • فلفل سياه و نمك را درون شكم بوقلمون بريزيد و به خوبي با دست آن را پخش كنيد.
  • ۳ حبه سير را له كنيد. پياز و ليمو را به ۴ تكه تقسيم كنيد و به همراه نصف آويشن و رزماري كه تهيه كرده‌ايد، داخل بوقلمون بگذاريد.
  • نصف ريحان، جعفري و شويد ساطوري شده را زير پوست و بقيه را داخل بوقلمون قرار دهيد.
  • در سومين مرحله از طرز تهيه بوقلمون شكم پر، مقداراي از  كره را  كمي حرارت دهيد تا نرم شود. گردوي خرد شده را در آن بريزيد و تفت بدهيد.
  • بقيه كره را به همراه زعفران دم كرده، با فرچه روي بوقلمون بماليد.
  • براي پخت بهتر، بوقلمون را در فويل بپوشانيد و داخل فر قرار دهيد.
  • بعد از حدود يك ساعت فويل رو باز كنيد تا روي بوقلمون سرخ و قهوه‌‌اي شود.
  • براي اينكه گوشت بوقلمون خشك نشود هر يك ساعت يك بار، بوقلمون را از فر بيرون بياوريد و آب بوقلمون را روي آن بريزيد و دوباره در فر قرار بدهيد.
  • وزن بوقلمون را حساب كنيد. هر اندازه كه بود عدد يك را از آن كم كنيد تا مدت زمان لازم براي پخت به دست آيد. (مثلا اگز بوقلمون ۶ كيلو است، مدت زمان مناسب براي پخت ۵ ساعت خواهد بود.)
  • يك عدد چاقو داخل ران آن فرو كنيد. اگر آب داخل آن از بين رفته بود، مي‌توانيد بوقلمون را از فر بيرون آوريد.
  • بعد از پخت كامل حدود ۲۰ تا ۳۰ دقيقه بوقلمون را خارج از فر بگذاريد و بعد آن را برش بزنيد.

پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع غذاهاي خوشمزه  “طرز تهيه بلدرچين سوخاري” را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

خورشت هويج تبريزي

طرز تهيه كباب تابه اي در فر

طرز تهيه ارده پلو

طرز تهيه ته چين اسفناج

طرز تهيه قارچ پلو

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.