جمعه ۰۵ دی ۹۹ ۲۰:۰۹ ۲۶ بازديد
بوقلمون شكم پر يك غذاي خوشطعم و مجلسي است كه در مهمانيهاي شب عيد، تولد و عروسي تهيه ميشود كه البته پختن آن هم وقتگير است و كمي قلق دارد. اما به زحمت يك بار پختنش ميارزد. بوقلمون با خواص سرشاري كه دارد، ميتواند حسابي براي بدن مفيد باشد و از طرفي فوت و فن مزه دار كردن و گرفتن بوي زهم بوقلمون را رعايت كنيد حتما غذاي جذابي را روي ميزتان خواهيد داشت كه شما را به وجد ميآورد و اشتهايتان را باز ميكند اين غذا را در فر مي پزند در ادامه مطلب طرز تهيه بوقلمون شكم پر را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم
- بوقلمون: ۱ عدد كامل
- پياز: ۲ عدد متوسط
- سير: ۸ تا ۱۰ حبه
- كره: ۱۵۰ گرم
- ليمو: دو عدد
- نمك: ۱ قاشق چاي خوري
- فلفل سياه: ۱/۲ قاشق چاي خوري
- ريحان، جعفري، شويد: ۱ قاشق غذا خوري (ساطوري شده)
- آويشن، رزماري: ۱ قاشق غذا خوري
- زعفران دم كرده: ۱/۲ ليوان
- گردوي خرد شده: ۱۰۰ گرم
طرز تهيه بوقلمون شكم پر
- در ابتدا و با شروع آماده كردن مواد اوليه براي تهيه بوقلمون مجلسي شكمپر، فر را روي ۱۷۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد.
- بوقلمون را بشوييد و با دستمال خشك كنيد. گردن بوقلمون را جدا كنيد. ميتوانيد بعدا از آن براي سوپ استفاده كنيد.
- فلفل سياه و نمك را درون شكم بوقلمون بريزيد و به خوبي با دست آن را پخش كنيد.
- ۳ حبه سير را له كنيد. پياز و ليمو را به ۴ تكه تقسيم كنيد و به همراه نصف آويشن و رزماري كه تهيه كردهايد، داخل بوقلمون بگذاريد.
- نصف ريحان، جعفري و شويد ساطوري شده را زير پوست و بقيه را داخل بوقلمون قرار دهيد.
- در سومين مرحله از طرز تهيه بوقلمون شكم پر، مقداراي از كره را كمي حرارت دهيد تا نرم شود. گردوي خرد شده را در آن بريزيد و تفت بدهيد.
- بقيه كره را به همراه زعفران دم كرده، با فرچه روي بوقلمون بماليد.
- براي پخت بهتر، بوقلمون را در فويل بپوشانيد و داخل فر قرار دهيد.
- بعد از حدود يك ساعت فويل رو باز كنيد تا روي بوقلمون سرخ و قهوهاي شود.
- براي اينكه گوشت بوقلمون خشك نشود هر يك ساعت يك بار، بوقلمون را از فر بيرون بياوريد و آب بوقلمون را روي آن بريزيد و دوباره در فر قرار بدهيد.
- وزن بوقلمون را حساب كنيد. هر اندازه كه بود عدد يك را از آن كم كنيد تا مدت زمان لازم براي پخت به دست آيد. (مثلا اگز بوقلمون ۶ كيلو است، مدت زمان مناسب براي پخت ۵ ساعت خواهد بود.)
- يك عدد چاقو داخل ران آن فرو كنيد. اگر آب داخل آن از بين رفته بود، ميتوانيد بوقلمون را از فر بيرون آوريد.
- بعد از پخت كامل حدود ۲۰ تا ۳۰ دقيقه بوقلمون را خارج از فر بگذاريد و بعد آن را برش بزنيد.
پيشنهاد مطالعه : براي آشنايي با پخت انواع غذاهاي خوشمزه “طرز تهيه بلدرچين سوخاري” را مطالعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد