• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كباب بناب ساطوري آذربايجان

۲۲ بازديد

كباب بناب يا كباب ساطوري از كباب‌هاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني و متعلق به شهرستان بناب است كه با نام كباب آذربايجاني هم شناخته مي‌شود.

كباب ساطوري بناب

كباب بناب آذربايجان يكي از لذيذترين انواع كباب‌هاي ايراني است كه گذشتن از عطر و طعم دلچسب آن به هيچ عنوان كار ساده‌اي نيست. درست كردن اين كباب روش خاصي دارد و از همين رو برخي افراد تنها آن را به صورت آماده خريداري مي‌كنند. اما ما در اين مقاله قصد داريم به شما ياد دهيم چطور يك كباب بناب يا ساطوري فوق العاده درست كنيد و از طعم لذيذ آن در منزل لذت ببريد. در ادامه طرز تهيه كباب بناب ساطوري آذربايجان را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه كباب ساطوري بناب

 

مواد لازم

  • فيله گوسفندي چرخ‌كرده: ۴۰۰ گرم
  • راسته گوساله چرخ‌كرده: ۴۰۰ گرم
  • كره: ۵۰ گرم
  • پياز سفيد متوسط: ۳ عدد
  • نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم
  • جعفري ساطوري: به مقدار لازم (اختياري)

طرز تهيه كباب بناب ساطوري آذربايجان

  • طرز تهيه كباب بناب مثل كباب كوبيده آن چنان كه به نظر به مي‌رسد سخت نيست. تنها موضوعي كه وجود دارد اين است كه براي درست كردن اين كباب شما به يك ساطور مخصوص و بزرگ استفاده مي‌شود كه گوشت به كمك آن خرد شود. به دليل نبود اين ساطور در خانه، براي تهيه اين كباب از گوشت چرخ‌كرده استفاده مي‌شود. اگر خودتان گوشت را چرخ مي‌كنيد، بهتر است براي اين كباب از گوشت چرخ‌كرده درشت‌تر و يك بار چرخ شده استفاده كنيد. گوشت را درون ظرفي بريزيد و پيازهاي خرد شده را به آن اضافه كنيد. توجه داشته باشيد كه براي درست كردن كباب ساطوري از پياز خيلي ريز و رنده شده استفاده نمي‌شود. بايد پياز را طوري خرد كنيد كه آب آن خارج نشود و زير دندان هم درشت به نظر نرسد.
  • در اين مرحله از طرز تهيه كباب بناب يا ساطوري آذربايجاني پياز را با گوشت تركيب كنيد و در صورت تمايل مقداري جعفري ساطوري نيز به آن اضافه كنيد و براي ۱۰ دقيقه مواد را ورز دهيد تا كاملاً منسجم شوند. اين مرحله از طرز تهيه كباب بناب اهميت زيادي در پخت آن دارد. بعد از آماده شدن گوشت و پياز آن را داخل يك ظرف بريزيد و روي آن را با سلفون بپوشانيد و براي ۱ ساعت در يخچال بگذاريد.

كباب ساطوري بناب آذربايجان

  • در اين مرحله از طرز تهيه كباب بناب مواد كباب را از يخچال خارج كنيد و دوباره براي چند دقيقه ورز دهيد. براي درست كردن اين كباب از سيخ پهن و بزرگ مخصوصي استفاده مي‌شود. شما مي‌توانيد از سيخ كباب كوبيده نيز استفاده كنيد. به اندازه يك پرتقال گوشت برداريد و سيخ را از آن عبور دهيد. سپس كباب را مثل زماني كه كوبيده درست مي‌كنيد، روي سيخ پهن كنيد. به همين ترتيب همه سيخ‌ها را آماده كنيد.
  • در مرحله چهارم از طرز تهيه اين كباب بايد آن‌ها را روي منقل قرار دهيد تا پخته شوند. براي اين كار بايد زغال را به صورت يك دست روشن كنيد و در ابتدا كمي باد بزنيد تا كباب‌ها كمي سفت شوند. توجه داشته باشيد كه اگر حرارت يك دست نباشد و يا شعله آن خيلي كم باشد، احتمال ريختن گوشت كبابي از سيخ وجود دارد. مقداري كره داخل ظرف بريزيد و براي چند ثانيه داخل مايكروويو قرار دهيد تا آب شود، سپس كمي زعفران آب شده به آن اضافه كنيد. در زمان پخت مي‌توانيد براي خوش طعم‌تر شدن و همچنين آبدارتر شدن كباب، اين سس را با براش روي كباب بزنيد. اگر دوست نداريد كباب شما عطر زعفران بگيرد، مي‌توانيد تنها از كره آب شده روي كباب استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه انواع غذاهاي ايراني “طرز تهيه كته زردآلو”  را مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

شامي كباب، ترد و خوشمزه

خرما پلو اهوازي با مرغ

كدو حلوايي پلو؛ يك غذاي پاييزي از شمال ايران

طرز تهيه كته زردآلو

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.