• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

دستور پخت وافل مرغ با سس بوفالو

۲۳ بازديد

بنا به ذائقه خودتان مي‌توانيد ميزان تندي سس بوفالو را تغيير دهيد. مثلا از سس گوجه‌فرنگي‌اي استفاده كنيد كه تندي ملايم يا زيادي دارد. حتي مي‌توانيد در پايان به سس بوفالويتان فلفل قرمز اضافه كنيد.

اگر تا حالا اسم وافل مرغ به گوش‌تان نخورده يا آن را در منو رستوران يا مهماني نديده‌ايد بايد بگوييم كه وافل مرغ يكي از پيش‌غذاهاي محبوب ايراني و البته جديد است. اين فينگرفود را به راحتي و با مواد ساده، مي‌توان در دورهمي‌ها و مهماني‌ها در كنار غذاي اصلي تهيه كرد. اصلا هم پيش‌غذاي وقت‌گيري نيست. در عين حال جذاب و فانتزي و اتفاقا خيلي هم پيش‌غذاي مجلسي‌اي است. در اين مطلب از مجله دلتا طرز تهيه وافل مرغ با سس بوفالو را به‌عنوان يك پيش غذاي عالي و خوشمزه براي شما آماده كرده‌ايم. در ادامه طرز تهيه وافل مرغ با سس بوفالو را در مجله دلتا بخوانيد.

طرز تهيه وافل مرغ با سس بوفالو

مواد لازم

  • ماست يوناني: ۲ قاشق غذاخوري
  • سس مايونز: ۲ قاشق غذاخوري
  • سس بوفالو: ۱/۴ ليوان
  • پودر سير: ۱/۴ قاشق چايخوري
  • نمك: ۱/۴ قاشق چايخوري
  • فلفل سياه: به مقدار لازم
  • فيله مرغ نگيني شده : ۲ ليوان
  • پنير كپك زده (بلو چيز): ۱/۴ ليوان
  • ساقه كرفس خرد شده: به ميزان دلخواه

طرز تهيه وافل مرغ با سس بوفالو

  • فيله مرغ را نگيني يا حبه‌اي خرد كرده  و در مقداري روغن تفت دهيد.
  • به ميزان كافي به آن زردچوبه و نمك و فلفل اضافه كنيد و اجازه دهيد سرخ شود.
  • مقداري آب به مرغ اضافه كنيد و بعد از جوش آمدن آب، حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد حدود ۳۰ دقيقه بپزد.
  • داخل يك ظرف مناسب، ماست يوناني، سس مايونز، سس بوفالو، نمك، پودر سير و فلفل را با هم تركيب كنيد تا مخلوطي يكدست داشته باشيد
  • مرغ آبپز شده را از آب مرغ جدا كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد.
  • پنير كپك زده يا بلو چيز را خرد كنيد.
  • در آخرين مرحله از طرز تهيه وافل مرغ، وافل‌ها را به هر تعداد كه مي‌خواهيد آماده كنيد. با اين مقدار از مواد، حدود ۲۴ وافل مي‌توانيد تهيه كنيد.
  • يك قاشق غذا خوري از مخلوطي را كه تهيه كرده‌ايد روي هر وافل قرار دهيد.
  • روي مخلوط مرغ را با كرفس و پنير كپك‌زده، تزيين كنيد. مي‌توانيد در طرز تهيه وافل مرغ به‌جاي كرفس از سبزيجات ديگر استفاده كنيد.
  • وافل با مرغ يا وافل مرغ شما، آماده سرو است.

نكته: در پنير كپك زده يا بلو چيز، نوعي كپك خوراكي و مفيد به پنير تزريق مي‌شود كه بوي تند و طعم قوي دارد. بد نيست بدانيد كه يك كيلوگرم پنير بلو چيز ارزش غذايي معادل ۱۲ تا ۱۴ كيلوگرم شير تازه گاو را دارد.

سس بوفالو، يكي از بهترين و پرطرفدارترين سس‌ها براي طعم دادن به بال و كتف كبابي يا استفاده در كنار بعضي فست‌فودهاست. همچنين مي‌توان آن را در كنار فلافل و كتلت و سمبوسه، سرو كرد. در ادامه طرز تهيه سس بوفالو را براي شما آورده‌ايم.

طرز تهيه سس بوفالو

مواد لازم سس بوفالو

  • سس گوجه فرنگي تند: ۱/۳ ليوان دسته‌دار فرانسوي
  • كره: ۴ قاشق غذاخوري
  • پودر سير: ۱/۳ قاشق چايخوري
  • پودر پياز: ۱ قاضق چاي‌خوري
  • سركه سفيد: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوري
  • نمك: ۱/۴ قاشق چايخوري
  • شكر: ۱/۳ قاشق چايخوري

طرز تهيه سس بوفالو

  • ابتدا كره را به روش بن ماري (قرار دادن روي حرارت غيرمستقيم مثل بخار آب) ذوب كنيد و در يك ظرف مناسب بريزيد.
  • سس گوجه تند، پودر سير، پودر پياز، شكر، سركه سفيد و نمك را به كره اضافه كنيد.
  • سس را حرارت دهيد تا خودش را بگيرد و به غلظت دلخواهتان برسد.
  • سس بوفالو را در بطري بريزيد و در جاي خنك نگه داريد.

نكته: بنا به ذائقه خودتان مي‌توانيد ميزان تندي سس بوفالو را تغيير دهيد. مثلا از سس گوجه‌فرنگي‌اي استفاده كنيد كه تندي ملايم يا زيادي دارد. حتي مي‌توانيد در پايان به سس بوفالويتان فلفل قرمز اضافه كنيد.

 

همچنين بخوانيد:

طرز تهيه سوپ شلغم و مرغ

لازانيا بدون گوشت؛ همچنان لذيذ

طرز تهيه و مزه دار كردن جوجه كباب در فر

خورشت فسنجان با مرغ

كباب كوبيده مرغ تابه اي

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.